Adam Curry – De Jensen Show #546Psychologisch Terreur – De Jensen Show #545Rest In Peace, Diamond – De Jensen Show #544De Gecreëerde Waarheid – De Jensen Show #543Ontken Het Kwaad Niet – De Jensen Show #542Instituten Zijn Illusies – De Jensen Show #541Millennials Antisemiet? – De Jensen Show #540Moet Ik Stoppen? – De Jensen Show #5392023: Here We Go – De Jensen Show #538De Grappigste Tijd Van Het Jaar – De Jensen Show #537Wie Heeft Hierom Gevraagd? – De Jensen Show #536We Wisten Het Al – De Jensen Show #535Tribunalen – De Jensen Show #534Is Elon Echt? – De Jensen Show #533We Hebben Een Kans, Maar… – De Jensen Show #532Dankbaar Voor Assange – De Jensen Show #531Afleiding, Afleiding, Afleiding – De Jensen Show #530Dankbaar: Sterker Dan Ooit – De Jensen Show #529Dombo Schrijft Boek – De Jensen Show #528Media = Nog Altijd Virus – De Jensen Show #527Ontmuskert – De Jensen Show #526Wat Een Clowns – De Jensen Show #525Trots Op Ongevaccineerden – De Jensen Show #524Robert F. Kennedy Jr. – De Jensen Show #523Ze Zetten Censuuraanval In – De Jensen Show #522Ickonische Dommigheid – De Jensen Show #521Kunnen We Ze Vergeven? – De Jensen Show #520Waarom Is Vragen Stellen Gevaarlijk? – De Jensen Show #519Breaking: Chaos Vlak Voor USA Verkiezingen – De Jensen Show #518Spelbrekers – De Jensen Show #516Engeland Bijna Gevallen – De Jensen Show #515Ze Zijn Doodsbang – De Jensen Show #514Ze Komen Voor Onze Kinderen – De Jensen Show #513De Man Van 1 Miljard – De Jensen Show #512Game Over Voor De Leugenaars – De Jensen Show #511Kom Maar Op Met Je Nukes – De Jensen Show #510Ik Proef De Taart! – Weekend Update Robert JensenGriezels Claimen De ‘Waarheid’ – De Jensen Show #508Vluchten Voor De Waarheid – De Jensen Show #507Donkerste Prinsjesdag Ooit – De Jensen Show #506Jacht Op Gates Is Begonnen – De Jensen Show #505Wat Kunnen Mensen Dom Zijn – De Jensen Show #50411 September = 1 April – De Jensen Show #503Koning Dombo De Derde – De Jensen Show #502Deel 2 Dr. Michael Yeadon – ‘Het Zijn Criminelen’ – De Jensen Show #501Gast: Dr. Michael Yeadon – De Jensen Show #500De 2022 Chaos-zomer – De Jensen Show #499Ze Proberen Ons Te Slopen – De Jensen Show #498Vliegtuigstrepen Mysterie – De Jensen Show #497Stammenstrijd – De Jensen Show #496Speciale Extra Uitzending: Klopjacht Op TrumpCojonatirannie Begint Weer – De Jensen Show #495China Vs. Het Westen Theater – De Jensen Show #494Hoe Betrouwbaar Zijn Ze? – De Jensen Show #493Wij Moeten China Worden – De Jensen Show #492Licht Versus Donker – De Jensen Show #491Ex US General: ‘We Are All Dutch 🇳🇱 Farmers!’Lachwekkend Klimaatterreur – De Jensen Show #490What’s Next? – De Jensen Show #489Ze Komen Voor Ons Allemaal – De Jensen Show #488Sterk Blijven – De Jensen Show #487Dankbaar Voor De Losers – De Jensen Show #486Een Lachwekkende Zomer – De Jensen Show #485RIP Whistleblower Dr. Vladimir Zev Zelenko 1972 – June 30, 2022Worden De Boeren Uitgelokt? – De Jensen Show #484Niemand Vertrouwt Media Nog – De Jensen Show #483De Waarheid Is Hun Vijand – De Jensen Show #482Ik Was Mezelf Niet – De Jensen Show #481Bull Shitstof – De Jensen Show #480Verliefd Op De Waarheid – De Jensen Show #479What Awaits Us If We Continue To View The WEF As ‘Just A Talking Club’De Nooit Gestelde Vragen – De Jensen Show #478WHO & Gates Onder Vuur – De Jensen Show #476Top 10 Creepiest & Most Dystopian Things Pushed By The World Economic ForumMens 2.0: Jullie Mening: De Jensen Show #477De Aanval Op De Echte Mens – De Jensen Show #475Davos Losers Geven Niet Op – De Jensen Show #474Dombo’s In Davos – De Jensen Show #473Blijf Ze Uitlachen! – De Jensen Show #472Klaar Voor De Pokkezooi? – De Jensen Show #471Can We Prevent Rigged Elections Effectively in 2022?De Zelfmoord Van Europa – De Jensen Show #47017,000 Physicians & Medical Scientists Declare State Of Medical Emergency Must Be Lifted!Zo Veel Dommigheid – De Jensen Show #469Crisis Is Hun Doel – De Jensen Show #46847+ Nations Handing Over Sovereignty to Corrupt WHO ‘Global Governance’ 2022?Nu Niet Verzwakken – De Jensen Show #467Latest Dutch-English Alternative News May 2022Slinkse Manipulators – De Jensen Show #466We Zijn Sterker Geworden – De Jensen Show #465Dutch-English Alternative News – May 1st 2022Mijn Probleem Met Derksen – De Jensen Show #464De Mysterieuze Elon Musk – De Jensen Show #463De Propaganda Bom – De Jensen Show #462Italy Introducing Europe’s First Dystopian Social Credit System – Agenda2030Dennis Meadows [Club of Rome] ‘6 Billion People Have To Go’Tagged, Tracked, Traced & Owned for the Dystopian Agenda2030Hugo De Acteur – De Jensen Show #461Senator Warns About Nanotechnology in Experimental ‘Vaccine’ Shots: This is Genocide!Veel Goed Nieuws! – De Jensen Show #460Willem Engel Is Weer Vrij! (Dutch 🇳🇱 English 🇬🇧 )Rustig – De Jensen Show #459Government FOIA (WOB) Documents Proves Mass Psychological Operations during C0VlD-Hysteria done by Dutch Government!Wave of Indignation After Willem Engel Is Arrested Again: ‘Welcome To The Dutch Dictatorship’Griezels Willen Nieuwe Mens – De Jensen Show #458Complotdenken Is Noodzakelijk – De Jensen Show #457We Willen Dit Niet – De Jensen Show #456Happy Tirannie Dag! – De Jensen Show #455Wat zijn de W.E.F. plannen in Nederland? – Van 2022 naar (Agenda) 2030!Risico’s Biolabs in Nederland 2022Hun Plan – De Jensen Show #454Ab Eindelijk Aangepakt – De Jensen Show #453Ukraine Crisis and The Global Resistance Against Corona Mandates: A Geopolitical Picture!Welcome to the UPSIDE DOWN world – Poetry4Truth!What Mainstream Media Does Not Want You To SeeCensuur = Angst En Bedrog – De Jensen Show #452‘In Search For The Truth’ New 2022 Dutch-English Documentary!5G Marketing False Advertising – Henley University 2022 LecturePoetin Is Niet Onze Vriend – De Jensen Show #451Hijacked Biodiversity: The Genetic Takeover Of All Living Things – WEF Transhumanism Agenda2030De Heilige Zelensky – De Jensen Show #450W.H.O. Machtsgreep – De Jensen Show #449Blijf Rus-tig – De Jensen Show #448Miljoenen injecties toegediend nadat oversterfte begonFirst Casualty Of War Is TruthRussia & Ukraine: What the Media Wants You To Think!Gast: Thierry Baudet – De Jensen Show #447Rusland Vs. Oekraïne: Het Echte Verhaal – De Jensen Show #446Oekraïne, Wat Is Waar? – De Jensen Show #445Het Paniektijdperk – De Jensen Show #44Politie zet Energiewapens in tegen Australisch VrijheidskonvooiWaar Was Lafaard Rutte? – De Jensen Show #443Van Meijeren: Het is niet de vraag óf, maar wannéér weer onze grondrechten en vrijheden worden beroofd!De Cojona Swindlers – De Jensen Show #442Paniekzaaiers Moeten Boeten – De Jensen Show #441Niet alleen Apeldoorn, maar ook Enschede is een ‘5G WEF Smart City’Zo wordt ons coronabeleid gemaakt: ‘verzin maar wat argumenten’ om mensen onder de duim te houdenUitnodiging coronaprik voor kinderen staat ‘vol leugens’: ‘Dit is schandalig, om niet te zeggen misdadig!’Jurist haalt snoeihard uit naar de NOS: ‘Wat een walgelijke framing’IC-verpleegkundige: ziekenhuis Tilburg verzwijgt ernstige bijwerkingen coronavaccinWob-verzoek: Ministerie VWS sprak over ‘worst voorhouden’ om gedragsverandering te realiseren!Het toekomstperspectief van cryptoNieuw-Zeelandse premier Ardern: bijwerkingen vaccins zijn teken dat vaccin ‘doet wat het moet doen’Hoe Zijn Mensen Zó Dom Geworden?Zweden verklaart de pandemie ‘ten einde’Fleur Agema pakt Kuipers aan: ‘Hou op een heel land voor te liegen over de bedoeling van coronatoegangsbewijzen’Kijk: het moment waarop cabaretier tegen de grond smakt nadat ze opschept over boosterprikDeze verpleegkundige zag wat het vaccin bij mensen aanrichtte: ‘Het is verschrikkelijk. Verschrikkelijk’‘Greep van Klaus Schwab op provincie Zeeland blijkt enorm’Gevaccineerde senator (49) die iedereen opriep booster te halen krijgt beroerteJohn Kuhles on Dutch National TV ‘Nova’ 1996 UFO Conferentie AmsterdamCanadees vrijheidskonvooi werpt vruchten af: meerdere provincies schrappen alle coronamaatregelenKamer blokkeert debat over schokkende misstanden op GGD-priklocatiesToxicity of Experimental mRNA Injections – Sasha Latypova Feb 2022 Update!Fleur Agema haalt fel uit naar premier Rutte: ‘Wat zwaar aangezet!?’Populaire ‘chiropractisch arts’ doet boekje open over bijwerkingen coronaprik: ‘Ik kan niet langer zwijgen’Uitvaartmedewerker klapt uit de school: ‘Hier is sprake van vernietiging’Kuipers wil 29 miljoen euro EXTRA voor corona-apps: ‘Dat is belachelijk veel geld’Chris Sky Awesome Truckers4Freedom Speech in Ottawa Canada 2022Minister Kuipers houdt vast aan 3G: ‘Dit is crimineel wanbeleid’Cabaretier zakt op podium in elkaar nadat ze grap maakt over boosterprikTop 500 Nederlandstalige Alternatieve MediaThierry Baudet: ‘Dit is het moment dat wij moeten zeggen: dit hele regime moet neer’De coronagrafieken van Kuipers ontrafeld: ‘Kijk, zo worden we dus continu belazerd’Hier moet je op letten bij het kopen van een opslagcontainer PartnerbijdragenArts over ‘briljant betoog’ Reiner Füllmich: ‘Nooit eerder zag ik een beter onderbouwd en deskundiger aanvalsplan’Coronasterftecijfers in 1 van de meest gevaccineerde landen breken alle records: ‘Wat is hier aan de hand?’Verpleegkundige trekt aan de bel: enorme stijging aantal miskramen onder geprikte vrouwenSelectie Nieuws uit de Top 500Arts-microbioloog haalt uit naar OMT-lid Marion Koopmans: ‘Meen je dit nou echt serieus?Beelden: Toeterend protestkonvooi truckers rijdt door Noord-Nederland – ‘Overweldigende stoet’Nieuwe Kamervragen over invloed World Economic Forum: ‘FVD gaat dit monster uit de kast trekken’VVD-afdeling keert zich af van coronapas: ‘Goed dat Rutte door eigen collega’s tot orde wordt geroepen’Het eerste covid-tribunaal gaat van start: ‘Eindelijk! Kijken!GoFundMe zet internet op stelten door inzamelingsactie voor vrijheidstruckers te beëindigenMariëlle Tweebeeke legt premier Rutte het vuur aan de schenen: ‘Ja, u zegt wel verschrikkelijk’Kijk: Vrijheidskonvooi Canadese truckers en boeren arriveert in TorontoMainstream media en overheid verdoezelen torenhoge sterftecijfers door coronavaccinsHoofd corona-afdeling grootste Israëlische ziekenhuis: ‘80% ernstige coronagevallen volledig gevaccineerd’Video GalleryTop 500 Alternatieve Media Nederland

5G Marketing False Advertising – Henley University 2022 Lecture

0
()

Theodora Scarato MSW
Executive Director

Theodora Scarato directs EHT programs and coordinates scientific programs in the US and internationally with EHTs Senior Science Advisors.  Scarato is lead policy analyst and researcher for the EHT database on international actions– the most comprehensive collection of information on policy actions on cell phones and wireless.

Scarato published a landmark paper on why and how to reduce radiofrequency wireless in buildings and  has presented at the National Institutes of Health, the New Hampshire State 5G Commission, the San Francisco Teachers Union, the University of California San Francisco and the American Federation of Teachers.She is on the board of PhoneGate Alert.

She previously worked with EHT as Director of Educational Resources and Public Affairs, developing educational resources for communities and governments.

She has co-founded several organizations both locally and nationally that address environmental health and safety concerns. As a practicing clinical psychotherapist, her two decades of work with children and adolescents includes directing an intensive  special education therapy program in Montgomery County Schools and working a psychotherapist at an ADHD clinic. Her research interests include not only the effects from radiation exposures but also the social emotional effects of technology overuse. Read her opeds and articles featuring her investigative work here. 

~credits video: https://ehtrust.org/key-issues/cell-phoneswireless/cell-phones & https://youtube.com/EnvironmentalHealthTrust

Here to give you the TRUTH on cell phone radiation and what you can do to PROTECT your family.

Environmental Health Trust (EHT) ehtrust.org is a think tank that promotes a healthier environment through research, education, and policy. We are the only nonprofit organization in the world that carries out cutting edge research on environmental health hazards and also works directly with communities, health and education professionals, and policymakers to understand and mitigate these hazards.

Our mission is to safeguard human health and the environment by empowering people with the truth about 5G and wireless radiation!

Research: https://Stop5G.net
Join: https://facebook.com/groups/Stop5G (33,000+ members)
Follow: https://twitter.com/Stop5G
Support my efforts via: https://whynotnews.eu

🤔 Did we ever had a real “Balanced” #5G vs #Stop5G report in Mainstream Media? … Still no real (unedited) MSM debate allowed, why? … Even if 5G will impact ALL of Humanity and all Biological Life forms forever!

⚠️ ICNIRP and/or W.H.O. and/or FCC discussed in any Pro 5G video or MSM articles? 🌐 Always share these 59 Stop5G links

01 DrMartinPall-vs-ICNIRP (PDF)
02 WHO-5G-EMFs-CoverUp
03 MSM-Bias-Fact-Check-5G
04 Stop5G-vs-ICNIRP-Corruption
05 ICNIRP-Corruption-Dossier-01
06 MSM-ICNIRP-Deceptive-Content
07 FCC A Captured Agency
08 Scientific-American-5G-Warning
09 5G-Warning-by-IEEE
10 5G-EU-Science-Appeal
11 2020-Science2Stop5G (PDF)
12 Science2Stop5G-2020
13 5GviolatesNurembergCode (PDF)
14 WHO-and-5G-Corporatism
15 Stop5G-Scientists-and-Doctors
16 Gov-Ignore-Own-EMF-Evidence
17 ICNIRP-5G-Safety-Deceptions-II
18 Stop5G-CHD-vs-FCC
19 Smartphone-Radiation-Law
20 Legitimate-5G-Concerns
21 5G-Health-Risks-Warning
22 5G-Russian-Roulette
23 Top100-Science2Stop5G-Videos
24 Stop5G-Disband-ICNIRP
25 NEPA-vs-FCC-Stop5G
26 5G-Can-Damage-Eyes-Skin
27 Sub-TerraHerz-5G-Dangers
28 5G-1st-Safety-2nd-FCC-Policy
29 Green-Party-and-5G
30 Non-Ionizing-Radiation-Lie (PDF)
30 EU-Greens-vs-ICNIRP
32 Devra-Davis-PhD-Science2Stop5G (PDF)
33 ICNIRP-Conflict-of-Interest (PDF)
34 ICNIRP-SCAM
35 ICNIRP-Serves-5G-Industry
36 5G-Massive-Health-Experiment
37 FCC-5G-Lawsuit
38 400-MDs-Against-FCC-5G-Plans
39 5G-in-5-minutes
40 Stop5G-Victories
41 Stop5G-Brainstorm
42 ICNIRP-Needs-Your-Ignorance
43 FCC-Ignores-SAR-Children
44 EMFs-and-Wildlife-Stop5G
45 Specs-Beamforming-5G-Towers
46 Stop5G-MSM-Straw-Man-Fallacy
47 Quantum-Fractal-Antennas-vs-5G
48 NewNormal-was-all-Planned
49 Corrupt-Perception-Management
50 July2020-Science2Stop5G-Papers (PDF)
51 Non-Ionizing-Lie-Explained (PDF)
52 Science2Stop5G-Legal-Action (PDF)
53 17-Legit-5G-Questions
54 EU-5G-PDF-File-2020 (PDF)
55 Stop5G-B4-its-Irreversible
56 Bogus-5G-is-Virus-Exposed
57 WhatTheyDoNotWantYouToSee
58 Telecoms Are Losing the 5G Battles
59 2021 European Parliament #5G Health Impact Studies (PDF)


🤔 99,9% chance they (MSM) can NOT summarize above 59 links … because their minds are already made up! … 1000s of mainstream publications are UNBALANCED … and the moment they decide to make it “balanced” and allow better more “honest” representation of those who are against #5G they are MOST LIKELY able to spin it and to manipulate it in such a way you have the illusion it was “balanced” but we know better as I stated: they can not even make an honest representation / summary of above 59 links! >>> They are corporate pushed Perception Managers!

🌐 If you repeat the corporate pushed narratives over and over and over and over … that means it takes almost NO EFFORT to explain THEIR views later on … as most sheeple were already mass conditioned 24/7 why “5G is okay” … but when you NEVER made an honest summery of above 59 links it is much much harder for the masses to fully comprehend what really is going on …

🌐 So the moment an alleged (assumed) “balanced” report appears THEY have already had the time to mass brainwash 1000s of times before the “balanced” report even started. That is why I call it the illusion of “free (mainstream) press” or “free (mainstream) media” totally rigged by corporate interests!

🌐 That is why you never find any real (unedited) 5G health risks debate in mainstream media! … They KNOW they gonna lose face.

ps. Some of the 59 links do not work anymore because Facebook decided to BLOCK all Fb Posts containing Stop5G.net non-commercial site build by me with NO ADDS no sponsors no connections with anyone … no bullying … no racism … no calling for any form of violence … etc. etc. etc. … Lucky for me I have a backup for everything I have done on Facebook so I will FIX some broken links very soon and UPDATE the links to work just fine again.

Facebook is KNOWN to be completely wilful slave to W.H.O. (Funded by a.o. Bill Gates & China).

  • Bogus “5G = virus” narrative & Dis-info memes exposed!

⚠️ In 2017 & 2018 before the mass C0VlD HYSTERIA … I stated multiple times ON RECORD: That millions of new #5G Cell Towers & Smartphones could/can have an impact when we have a “common cold” or “common flu” … I NEVER said nor claimed “5G = virus” … Vast majority of our Stop5G Fb Group members neither!

🌐 I also stated that the increase of more and more Erratic Pulsed Microwaves (Non-Native EMFs) Cumulative Radiation everywhere like: 4G WiFi & 5G AFFECTS our >> immune system << as it is shown in Declassified Navy Documents calling it “Microwave Sickness Symptoms” + 1000s other PubMed Peer Reviewed #Science2Stop5G Scientific publications like Dr. Martin Pall … This evidence is NEVER allowed to be discussed in ANY mainstream media!

⚠️ This very important symptoms list has similarities with “flu-like symptoms” so WHY does the Mass Mainstream Media ONLY focus on the BOGUS “5G = virus narrative” false assumption we suppose to “agree” with? … Which is an obvious LIE & Straw-man Argument Fallacy Tactic!

🤔 How many “5G = Virus Memes” are NOT made by real #Stop5G Activists but by those who GAIN to flood social media with DIS-INFO? Then use it to demonize ANYONE discussing 5G + Flu connection we already discussed in 2017 & 2018 … What if they knew in advance 5G will make ALL common flu & common cold more dangerous for the weak, the elderly and those having multiple other conditions? … If so, THAT explains the FRAMING of Stop5G Activists to make us go silent (mass censorship).

🦋 Now you know WHY Mainstream Media never allowed a real uncensored (live) debate between Pro 5G vs Stop5G Activists ever last 4 years! … They FEAR US being treated fair & with 100% transparency for all to see.

If you have ANY EVIDENCE that last 4 years Mainstream Media allowed an honest real open debate where a summary does 100% justice what we stand for … Feel free to share that evidence here in comments. If you are NOT able to do that … does that, at least, make you think & question how the masses are conditioned in a very narrow (corporate approved) narrative?

cheers,
John Kuhles 🦜🦋🌳
Founder of Fb.com/groups/Stop5G
Stop5G.net & Twitter.com/Stop5G

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

John Kuhles
Author: John Kuhles

Also known as ExomatrixTV + 22 back up channels since 2006 on YouTube 135,000+ subs on Suppressed News &amp; Conspiracy Research producing Alternative Media since 1990. Founder of Exposure &amp; Frontier Magazine. Producer Exposure Radio &amp; TV Amsterdam. Last 10 years very active on ProjectAvalon.net Forum. Owner of WhyNotNews.eu Founder of Stop5G Fb Group &amp; Stop5G.net

Translate »