Psychologisch Terreur – De Jensen Show #545Rest In Peace, Diamond – De Jensen Show #544De Gecreëerde Waarheid – De Jensen Show #543Ontken Het Kwaad Niet – De Jensen Show #542Instituten Zijn Illusies – De Jensen Show #541Millennials Antisemiet? – De Jensen Show #540Moet Ik Stoppen? – De Jensen Show #5392023: Here We Go – De Jensen Show #538De Grappigste Tijd Van Het Jaar – De Jensen Show #537Wie Heeft Hierom Gevraagd? – De Jensen Show #536We Wisten Het Al – De Jensen Show #535Tribunalen – De Jensen Show #534Is Elon Echt? – De Jensen Show #533We Hebben Een Kans, Maar… – De Jensen Show #532Dankbaar Voor Assange – De Jensen Show #531Afleiding, Afleiding, Afleiding – De Jensen Show #530Dankbaar: Sterker Dan Ooit – De Jensen Show #529Dombo Schrijft Boek – De Jensen Show #528Media = Nog Altijd Virus – De Jensen Show #527Ontmuskert – De Jensen Show #526Wat Een Clowns – De Jensen Show #525Trots Op Ongevaccineerden – De Jensen Show #524Robert F. Kennedy Jr. – De Jensen Show #523Ze Zetten Censuuraanval In – De Jensen Show #522Ickonische Dommigheid – De Jensen Show #521Kunnen We Ze Vergeven? – De Jensen Show #520Waarom Is Vragen Stellen Gevaarlijk? – De Jensen Show #519Breaking: Chaos Vlak Voor USA Verkiezingen – De Jensen Show #518Spelbrekers – De Jensen Show #516Engeland Bijna Gevallen – De Jensen Show #515Ze Zijn Doodsbang – De Jensen Show #514Ze Komen Voor Onze Kinderen – De Jensen Show #513De Man Van 1 Miljard – De Jensen Show #512Game Over Voor De Leugenaars – De Jensen Show #511Kom Maar Op Met Je Nukes – De Jensen Show #510Ik Proef De Taart! – Weekend Update Robert JensenGriezels Claimen De ‘Waarheid’ – De Jensen Show #508Vluchten Voor De Waarheid – De Jensen Show #507Donkerste Prinsjesdag Ooit – De Jensen Show #506Jacht Op Gates Is Begonnen – De Jensen Show #505Wat Kunnen Mensen Dom Zijn – De Jensen Show #50411 September = 1 April – De Jensen Show #503Koning Dombo De Derde – De Jensen Show #502Deel 2 Dr. Michael Yeadon – ‘Het Zijn Criminelen’ – De Jensen Show #501Gast: Dr. Michael Yeadon – De Jensen Show #500De 2022 Chaos-zomer – De Jensen Show #499Ze Proberen Ons Te Slopen – De Jensen Show #498Vliegtuigstrepen Mysterie – De Jensen Show #497Stammenstrijd – De Jensen Show #496Speciale Extra Uitzending: Klopjacht Op TrumpCojonatirannie Begint Weer – De Jensen Show #495China Vs. Het Westen Theater – De Jensen Show #494Hoe Betrouwbaar Zijn Ze? – De Jensen Show #493Wij Moeten China Worden – De Jensen Show #492Licht Versus Donker – De Jensen Show #491Ex US General: ‘We Are All Dutch 🇳🇱 Farmers!’Lachwekkend Klimaatterreur – De Jensen Show #490What’s Next? – De Jensen Show #489Ze Komen Voor Ons Allemaal – De Jensen Show #488Sterk Blijven – De Jensen Show #487Dankbaar Voor De Losers – De Jensen Show #486Een Lachwekkende Zomer – De Jensen Show #485RIP Whistleblower Dr. Vladimir Zev Zelenko 1972 – June 30, 2022Worden De Boeren Uitgelokt? – De Jensen Show #484Niemand Vertrouwt Media Nog – De Jensen Show #483De Waarheid Is Hun Vijand – De Jensen Show #482Ik Was Mezelf Niet – De Jensen Show #481Bull Shitstof – De Jensen Show #480Verliefd Op De Waarheid – De Jensen Show #479What Awaits Us If We Continue To View The WEF As ‘Just A Talking Club’De Nooit Gestelde Vragen – De Jensen Show #478WHO & Gates Onder Vuur – De Jensen Show #476Top 10 Creepiest & Most Dystopian Things Pushed By The World Economic ForumMens 2.0: Jullie Mening: De Jensen Show #477De Aanval Op De Echte Mens – De Jensen Show #475Davos Losers Geven Niet Op – De Jensen Show #474Dombo’s In Davos – De Jensen Show #473Blijf Ze Uitlachen! – De Jensen Show #472Klaar Voor De Pokkezooi? – De Jensen Show #471Can We Prevent Rigged Elections Effectively in 2022?De Zelfmoord Van Europa – De Jensen Show #47017,000 Physicians & Medical Scientists Declare State Of Medical Emergency Must Be Lifted!Zo Veel Dommigheid – De Jensen Show #469Crisis Is Hun Doel – De Jensen Show #46847+ Nations Handing Over Sovereignty to Corrupt WHO ‘Global Governance’ 2022?Nu Niet Verzwakken – De Jensen Show #467Latest Dutch-English Alternative News May 2022Slinkse Manipulators – De Jensen Show #466We Zijn Sterker Geworden – De Jensen Show #465Dutch-English Alternative News – May 1st 2022Mijn Probleem Met Derksen – De Jensen Show #464De Mysterieuze Elon Musk – De Jensen Show #463De Propaganda Bom – De Jensen Show #462Italy Introducing Europe’s First Dystopian Social Credit System – Agenda2030Dennis Meadows [Club of Rome] ‘6 Billion People Have To Go’Tagged, Tracked, Traced & Owned for the Dystopian Agenda2030Hugo De Acteur – De Jensen Show #461Senator Warns About Nanotechnology in Experimental ‘Vaccine’ Shots: This is Genocide!Veel Goed Nieuws! – De Jensen Show #460Willem Engel Is Weer Vrij! (Dutch 🇳🇱 English 🇬🇧 )Rustig – De Jensen Show #459Government FOIA (WOB) Documents Proves Mass Psychological Operations during C0VlD-Hysteria done by Dutch Government!Wave of Indignation After Willem Engel Is Arrested Again: ‘Welcome To The Dutch Dictatorship’Griezels Willen Nieuwe Mens – De Jensen Show #458Complotdenken Is Noodzakelijk – De Jensen Show #457We Willen Dit Niet – De Jensen Show #456Happy Tirannie Dag! – De Jensen Show #455Wat zijn de W.E.F. plannen in Nederland? – Van 2022 naar (Agenda) 2030!Risico’s Biolabs in Nederland 2022Hun Plan – De Jensen Show #454Ab Eindelijk Aangepakt – De Jensen Show #453Ukraine Crisis and The Global Resistance Against Corona Mandates: A Geopolitical Picture!Welcome to the UPSIDE DOWN world – Poetry4Truth!What Mainstream Media Does Not Want You To SeeCensuur = Angst En Bedrog – De Jensen Show #452‘In Search For The Truth’ New 2022 Dutch-English Documentary!5G Marketing False Advertising – Henley University 2022 LecturePoetin Is Niet Onze Vriend – De Jensen Show #451Hijacked Biodiversity: The Genetic Takeover Of All Living Things – WEF Transhumanism Agenda2030De Heilige Zelensky – De Jensen Show #450W.H.O. Machtsgreep – De Jensen Show #449Blijf Rus-tig – De Jensen Show #448Miljoenen injecties toegediend nadat oversterfte begonFirst Casualty Of War Is TruthRussia & Ukraine: What the Media Wants You To Think!Gast: Thierry Baudet – De Jensen Show #447Rusland Vs. Oekraïne: Het Echte Verhaal – De Jensen Show #446Oekraïne, Wat Is Waar? – De Jensen Show #445Het Paniektijdperk – De Jensen Show #44Politie zet Energiewapens in tegen Australisch VrijheidskonvooiWaar Was Lafaard Rutte? – De Jensen Show #443Van Meijeren: Het is niet de vraag óf, maar wannéér weer onze grondrechten en vrijheden worden beroofd!De Cojona Swindlers – De Jensen Show #442Paniekzaaiers Moeten Boeten – De Jensen Show #441Niet alleen Apeldoorn, maar ook Enschede is een ‘5G WEF Smart City’Zo wordt ons coronabeleid gemaakt: ‘verzin maar wat argumenten’ om mensen onder de duim te houdenUitnodiging coronaprik voor kinderen staat ‘vol leugens’: ‘Dit is schandalig, om niet te zeggen misdadig!’Jurist haalt snoeihard uit naar de NOS: ‘Wat een walgelijke framing’IC-verpleegkundige: ziekenhuis Tilburg verzwijgt ernstige bijwerkingen coronavaccinWob-verzoek: Ministerie VWS sprak over ‘worst voorhouden’ om gedragsverandering te realiseren!Het toekomstperspectief van cryptoNieuw-Zeelandse premier Ardern: bijwerkingen vaccins zijn teken dat vaccin ‘doet wat het moet doen’Hoe Zijn Mensen Zó Dom Geworden?Zweden verklaart de pandemie ‘ten einde’Fleur Agema pakt Kuipers aan: ‘Hou op een heel land voor te liegen over de bedoeling van coronatoegangsbewijzen’Kijk: het moment waarop cabaretier tegen de grond smakt nadat ze opschept over boosterprikDeze verpleegkundige zag wat het vaccin bij mensen aanrichtte: ‘Het is verschrikkelijk. Verschrikkelijk’‘Greep van Klaus Schwab op provincie Zeeland blijkt enorm’Gevaccineerde senator (49) die iedereen opriep booster te halen krijgt beroerteJohn Kuhles on Dutch National TV ‘Nova’ 1996 UFO Conferentie AmsterdamCanadees vrijheidskonvooi werpt vruchten af: meerdere provincies schrappen alle coronamaatregelenKamer blokkeert debat over schokkende misstanden op GGD-priklocatiesToxicity of Experimental mRNA Injections – Sasha Latypova Feb 2022 Update!Fleur Agema haalt fel uit naar premier Rutte: ‘Wat zwaar aangezet!?’Populaire ‘chiropractisch arts’ doet boekje open over bijwerkingen coronaprik: ‘Ik kan niet langer zwijgen’Uitvaartmedewerker klapt uit de school: ‘Hier is sprake van vernietiging’Kuipers wil 29 miljoen euro EXTRA voor corona-apps: ‘Dat is belachelijk veel geld’Chris Sky Awesome Truckers4Freedom Speech in Ottawa Canada 2022Minister Kuipers houdt vast aan 3G: ‘Dit is crimineel wanbeleid’Cabaretier zakt op podium in elkaar nadat ze grap maakt over boosterprikTop 500 Nederlandstalige Alternatieve MediaThierry Baudet: ‘Dit is het moment dat wij moeten zeggen: dit hele regime moet neer’De coronagrafieken van Kuipers ontrafeld: ‘Kijk, zo worden we dus continu belazerd’Hier moet je op letten bij het kopen van een opslagcontainer PartnerbijdragenArts over ‘briljant betoog’ Reiner Füllmich: ‘Nooit eerder zag ik een beter onderbouwd en deskundiger aanvalsplan’Coronasterftecijfers in 1 van de meest gevaccineerde landen breken alle records: ‘Wat is hier aan de hand?’Verpleegkundige trekt aan de bel: enorme stijging aantal miskramen onder geprikte vrouwenSelectie Nieuws uit de Top 500Arts-microbioloog haalt uit naar OMT-lid Marion Koopmans: ‘Meen je dit nou echt serieus?Beelden: Toeterend protestkonvooi truckers rijdt door Noord-Nederland – ‘Overweldigende stoet’Nieuwe Kamervragen over invloed World Economic Forum: ‘FVD gaat dit monster uit de kast trekken’VVD-afdeling keert zich af van coronapas: ‘Goed dat Rutte door eigen collega’s tot orde wordt geroepen’Het eerste covid-tribunaal gaat van start: ‘Eindelijk! Kijken!GoFundMe zet internet op stelten door inzamelingsactie voor vrijheidstruckers te beëindigenMariëlle Tweebeeke legt premier Rutte het vuur aan de schenen: ‘Ja, u zegt wel verschrikkelijk’Kijk: Vrijheidskonvooi Canadese truckers en boeren arriveert in TorontoMainstream media en overheid verdoezelen torenhoge sterftecijfers door coronavaccinsHoofd corona-afdeling grootste Israëlische ziekenhuis: ‘80% ernstige coronagevallen volledig gevaccineerd’Video GalleryTop 500 Alternatieve Media Nederland

Government FOIA (WOB) Documents Proves Mass Psychological Operations during C0VlD-Hysteria done by Dutch Government!

0
()
whynotnews.eu
  • The corona crisis has been used for political ends at the highest level, with a clear goal: to create an uncritical population. A remarkable instrument is used for this: mind control. Data investigators Wouter Aukema, Marc van der Vegt, Cees van den Bos and Daniël van der Tuin come to this conclusion after studying released Wob documents. Van der Tuin has published the research on Substack .

Shortly after the corona pandemic was declared, the so-called Interdepartmental Working Group on Disinformation was formed, which laid the foundation for countering unwanted opinions about government policy. In the Netherlands, a large number of government agencies are involved in mind control ‘on a colossal scale’ of citizens, the researchers say.

The working group, which includes a delegation from all ministries, falls under the responsibility of the Ministry of the Interior, according to the documents. Unwanted opinions are sabotaged through mind control ‘on an unprecedented scale’. Notable techniques are used, such as undermining social media influencers by using fake accounts or banning people and video channels from social media.

Staggering number

On the other hand, a number of figureheads had to propagate the government narratives. Specifically, Jaap van Dissel, Diederik Gommers and Ernst Kuipers are mentioned.

Not only all ministries, but also a staggering number of institutions, military units, intelligence services, universities, research agencies, health services, police forces and tech companies are involved in this massive operation, the Wob documents reveal.

An example: 300 Dutch IT companies are part of the TechTegenCorona conglomerate, where academics, inventors and civil servants talk about censorship. In addition, intelligence services infiltrate closed groups on social media and the army spies on civilians and journalists. That gives the operation a military character. The services also have troll armies, the pieces show. They are used to undermine messages on social media.

The government must step down immediately!

“The government illegally gathers information from critical thinkers, tries to remove it and fight it with troll accounts that also threaten people. I am an expert by experience,” responds author and speaker Hans van Tellingen.

“So: the government has done everything it can to only let their noise land with citizens and to eliminate counter-noises. That’s called dictatorship. The government must resign immediately,” adds entrepreneur Alexander Ket.

“I look at all those reactions from troll accounts in a very different way since that Wob request, which shows that all this is instigated by the government. You too?” asks philosopher and lawyer Raisa Blommestijn.

Neurologist Jan Bonte argues: “A government that spreads conscious disinformation itself, only to debunk it afterwards. Anything, anything to silence unwelcome opinions. What incredible gear there is in The Hague!”

  • source (Dutch 🇳🇱 + Multi-Language Options). 🦜🦋🌳

Wob documents

Wob documents reveal how the central government and tech companies are collaborating on mind control on a large scale

Research in wob documents shows how the central government has organized itself since the epidemic in countering unwelcome opinions, under the supervision of the European Union and NATO.

Shortly after the pandemic was declared, an interdepartmental working group laid the foundations for countering unwanted opinions about government policy, also known as combating disinformation. The multilateral alliances NATO and the European Union play a central role in this. In the Netherlands, a large number of government agencies are now involved in so-called mind control of citizens. They fight with tech companies and influential people against unwanted views. This picture arises from research in Wob documents.

The research is by Aukema , Van der Vegt , Van den Bos and Van der Tuin .

On May 14, 2020, Minister Ollongren wrote in a letter to the House of Representatives that Russia was spreading disinformation about the epidemic. According to her, the intention of the Russians was to sow division in Europe. An environmental analysis in a recently surfaced Wob document now shows that the minister received little support on social media. According to officials, the sentiment among citizens was that they were spreading disinformation themselves; the minister had a credibility problem.

Minister Ollongren’s example shows that early on in the epidemic, the term “disinformation” links two alleged enemies of the transatlantic alliance: the invisible enemy (the virus) and a perceived military enemy (Russia). The concept of disinformation, often used during the epidemic, therefore seems to have little to do with truth-finding, but everything to do with maintaining control over civilians in the allied power bloc.

Clearer picture of government influencing behavior

The research team thoroughly examines patterns in more than 60 thousand Wob pages of government communication about the epidemic. A few weeks ago, the team of analysts came out with various publications about influencing behavior and illegal espionage practices by military units on the Dutch population. In the meantime, the team has come across information that provides a clearer picture of the techniques used and the authorities involved in quelling unwelcome opinions.

Corona crisis used for political purposes at a high level

The researchers observe that the corona crisis has been used for political ends at the highest level, with a clear goal: to create an uncritical population, to maintain order within the allied power bloc. This is evidenced, among other things, by the involvement of an astonishing number of ministries, institutions and companies in the fight against “disinformation”, with a central role for the European Union and NATO.

The virus opened the door to large-scale mind control

Correspondence dated 28 February 2020 shows that shortly before the epidemic, the Dutch government was vigilant for the social order, in connection with the arrival of the corona virus in the Netherlands. A possible loss of confidence in the government as a news source is regarded as a significant threat. It is this vision that opens the door to working on mind-control and countering unwelcome information on a colossal scale.

May 14, 2020: Interdepartmental Consultation on Disinformation

Some time after the declaration of the pandemic, the Interdepartmental Working Group on Disinformation will meet on May 14, 2020 for a so-called “table top exercise”. This working group includes a delegation from all ministries, such as Defence, Foreign Affairs and Justice. The working group reports to the “Directors’ Consultation on Disinformation”, which falls under the responsibility of the Ministry of the Interior.

Central coordination by Directors’ Consultation Disinformation

In the Netherlands, the Directors’ Consultation has a coordinating role for all parties involved. The aim of the working group is to devise tactics to counteract unwanted noises surrounding the epidemic. The working group’s “table top exercise” consultative structure has moved from the military domain, in which generals and military leaders hold talks to sharpen their strategic thinking.

Planting desired ideas in the minds of citizens

In the spring of 2020, the working group will consider tactics to sabotage unwanted opinions. It does this on the basis of seven themes, about which a lot of unwanted information then circulates and which threaten to undermine the already plotted storylines of the Empire about the epidemic. In short, the working group’s answer is to plant desirable ideas in the minds of the population, while combating undesirable information. The working group mainly focuses on digital techniques.

Mind control on an unprecedented scale

The working group arrives at various lines of action, which are divided into focus areas. Within the framework set out on a massive scale and in collaboration with all kinds of private parties and influential persons, mind control is being worked on on an unprecedented scale. Remarkable techniques are used for this, such as undermining influential people on social media by using fake accounts. Banning citizens and video channels from social media are also among the ideas.

Influence on WhatsApp messages and word of mouth

According to the wob documents, the interdepartmental working group has considered ways in which the government can counter the spread of unwelcome opinions on YouTube, Facebook and Twitter, among others, but also in WhatsApp messages and even through “word of mouth”. During the “table top exercise” tactics are therefore considered to influence both public and personal communication of and between Dutch citizens.

Influencing ignorant citizens by celebrities

It has been known for some time that the government has hired influencers and experiential experts to spread the state stories, so-called narratives. This marketing technique was used by the government to allow ignorant citizens to be influenced by authoritative figures from the artist circuit, for a hefty fee. For example, the government paid 55 thousand euros for communication from Boef, Ali B. and Famke Louise, in the context of the campaign “Alone together”. 1

Wob documents reveal the efforts of ten other influencers, who were paid heavily for posting a video and story on their Instagram. Among the hired artists, with a combined reach of 3.8 million subscribers, are presenter Giel de Winter, Tiktokker Rutger Vink and rapper Quentin Correia. For the media attention of the ten, the government paid a sloppy 75 thousand euros to Talpa Network.

Personal risk analysis for icons of the pandemic

The working group has also written that a personal risk analysis should be carried out for a number of figureheads who are disseminating the state narratives about the corona crisis at that time. Specifically mentioned are Jaap van Dissel, Diederik Gommers and Ernst Kuipers. The risk analyzes must map out the possible threats to the central government’s campaign when these people are deployed.

Building digital behavioral profiles of citizens

The opposite of the fight against disinformation is the promotion of narratives. These are grand storylines to push the population in a certain direction. On May 28, 2020, the Meertens Institute asks for support from RIVM for a project application on so-called “harvesting”. With this technique, mass messages are harvested on social media, with the intention of building behavioral profiles of citizens. This allows citizens to be targeted with tailor-made advertisements.

Dizzying web of executives

The implementation of the twenty-five Dutch lines of action against disinformation lies with all ministries, with branches to a staggering number of institutes, military units, intelligence services, universities, research bureaus, police, health services and tech companies. “Hilversum” also has a role to play, with an exhibition about disinformation at the Netherlands Institute for Sound and Vision.

TechTegenCorona is considering elections

A few weeks ago, the entanglement between the government and tech companies was demonstrated in the fight against unwelcome information. Wob documents show that a lot of initiative is taken by tech companies. For example, 300 Dutch IT companies come together in the TechTegenCorona conglomerate, where they talk about censorship with academics, inventors and officials from ministries. The conglomerate is now looking beyond the health crisis: the 2,000 “tech experts” have also considered the 2021 elections, according to a document on its website.

Positive communication about EU and NATO

According to the interdepartmental working group to tackle the health crisis, one of the prominent action points is to spread positive communication about the EU and NATO and counteract criticism of these multilateral links. The coordination is entrusted to Stratcom. This is a NATO accredited military organization, which deals with strategic communication within the allied power bloc.

Army and intelligence services spy on civilians

The research team observed in the WOB documents that intelligence services infiltrate closed groups on social media and report to the Disinformation Directors’ Consultation. At the same time, the Army is spying on civilians and journalists. These services also have troll armies, which are used to subvert social media posts. According to the government, unwelcome opinions pose a threat to democracy, but its disinformation tactics have since shattered public debate.

The European Union has a coordinating role

The European Union is also increasingly concerned with the issue of disinformation. In fact, she has had a coordinating role since the autumn of 2020. The union stated on October 19, 2020 that there is an increasing amount of disinformation. It is undeniable that this is in fact a question of increased resistance to political policy. By that time, Twitter had already deleted 3.4 million accounts targeting the coronavirus storylines. YouTube had already removed 15,000 videos that went against the official corona story, according to a report from TechTegenCorona.

Conclusions of the wob study

The research shows that all ministries, a large number of agencies and a conglomerate of 300 IT companies are involved in taking stock and undermining critical voices from citizens. On the other hand, digital techniques are used to impose so-called narratives, for example by hiring Dutch celebrities and using harvesting and artificial intelligence.

The intelligence services and the Army are also involved in the fight against “disinformation”, giving it a military character. In addition to collecting information about citizens and sentiment with fake accounts, these services undermine critical journalists and influential citizens through the use of trolls. The central coordination of the military operation in the allied power bloc rests with NATO. Within Europe, the European Union also has a coordinating role.

The highest body in the Netherlands is the Disinformation Directors’ Consultation of the Interior. The RIVM, NCTV, LIMC, AIVD, Police, Meertens Institute and Sound & Vision, among others, are involved in mind control, influencing behavior and censorship. This is done in collaboration with major tech companies such as Facebook and YouTube. Consultative bodies are the disinformation working group, Red team, Think Tank Desinfo, Democracy Action Plan and TechTegenCorona, consisting of 300 tech companies and two thousand tech experts.

Sources from wob documents

The sources of this research were previously published on Twitter.

100% related:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

John Kuhles
Author: John Kuhles

Also known as ExomatrixTV + 22 back up channels since 2006 on YouTube 135,000+ subs on Suppressed News & Conspiracy Research producing Alternative Media since 1990. Founder of Exposure & Frontier Magazine. Producer Exposure Radio & TV Amsterdam. Last 10 years very active on ProjectAvalon.net Forum. Owner of WhyNotNews.eu Founder of Stop5G Fb Group & Stop5G.net

Translate »