Psychologisch Terreur – De Jensen Show #545Rest In Peace, Diamond – De Jensen Show #544De Gecreëerde Waarheid – De Jensen Show #543Ontken Het Kwaad Niet – De Jensen Show #542Instituten Zijn Illusies – De Jensen Show #541Millennials Antisemiet? – De Jensen Show #540Moet Ik Stoppen? – De Jensen Show #5392023: Here We Go – De Jensen Show #538De Grappigste Tijd Van Het Jaar – De Jensen Show #537Wie Heeft Hierom Gevraagd? – De Jensen Show #536We Wisten Het Al – De Jensen Show #535Tribunalen – De Jensen Show #534Is Elon Echt? – De Jensen Show #533We Hebben Een Kans, Maar… – De Jensen Show #532Dankbaar Voor Assange – De Jensen Show #531Afleiding, Afleiding, Afleiding – De Jensen Show #530Dankbaar: Sterker Dan Ooit – De Jensen Show #529Dombo Schrijft Boek – De Jensen Show #528Media = Nog Altijd Virus – De Jensen Show #527Ontmuskert – De Jensen Show #526Wat Een Clowns – De Jensen Show #525Trots Op Ongevaccineerden – De Jensen Show #524Robert F. Kennedy Jr. – De Jensen Show #523Ze Zetten Censuuraanval In – De Jensen Show #522Ickonische Dommigheid – De Jensen Show #521Kunnen We Ze Vergeven? – De Jensen Show #520Waarom Is Vragen Stellen Gevaarlijk? – De Jensen Show #519Breaking: Chaos Vlak Voor USA Verkiezingen – De Jensen Show #518Spelbrekers – De Jensen Show #516Engeland Bijna Gevallen – De Jensen Show #515Ze Zijn Doodsbang – De Jensen Show #514Ze Komen Voor Onze Kinderen – De Jensen Show #513De Man Van 1 Miljard – De Jensen Show #512Game Over Voor De Leugenaars – De Jensen Show #511Kom Maar Op Met Je Nukes – De Jensen Show #510Ik Proef De Taart! – Weekend Update Robert JensenGriezels Claimen De ‘Waarheid’ – De Jensen Show #508Vluchten Voor De Waarheid – De Jensen Show #507Donkerste Prinsjesdag Ooit – De Jensen Show #506Jacht Op Gates Is Begonnen – De Jensen Show #505Wat Kunnen Mensen Dom Zijn – De Jensen Show #50411 September = 1 April – De Jensen Show #503Koning Dombo De Derde – De Jensen Show #502Deel 2 Dr. Michael Yeadon – ‘Het Zijn Criminelen’ – De Jensen Show #501Gast: Dr. Michael Yeadon – De Jensen Show #500De 2022 Chaos-zomer – De Jensen Show #499Ze Proberen Ons Te Slopen – De Jensen Show #498Vliegtuigstrepen Mysterie – De Jensen Show #497Stammenstrijd – De Jensen Show #496Speciale Extra Uitzending: Klopjacht Op TrumpCojonatirannie Begint Weer – De Jensen Show #495China Vs. Het Westen Theater – De Jensen Show #494Hoe Betrouwbaar Zijn Ze? – De Jensen Show #493Wij Moeten China Worden – De Jensen Show #492Licht Versus Donker – De Jensen Show #491Ex US General: ‘We Are All Dutch 🇳🇱 Farmers!’Lachwekkend Klimaatterreur – De Jensen Show #490What’s Next? – De Jensen Show #489Ze Komen Voor Ons Allemaal – De Jensen Show #488Sterk Blijven – De Jensen Show #487Dankbaar Voor De Losers – De Jensen Show #486Een Lachwekkende Zomer – De Jensen Show #485RIP Whistleblower Dr. Vladimir Zev Zelenko 1972 – June 30, 2022Worden De Boeren Uitgelokt? – De Jensen Show #484Niemand Vertrouwt Media Nog – De Jensen Show #483De Waarheid Is Hun Vijand – De Jensen Show #482Ik Was Mezelf Niet – De Jensen Show #481Bull Shitstof – De Jensen Show #480Verliefd Op De Waarheid – De Jensen Show #479What Awaits Us If We Continue To View The WEF As ‘Just A Talking Club’De Nooit Gestelde Vragen – De Jensen Show #478WHO & Gates Onder Vuur – De Jensen Show #476Top 10 Creepiest & Most Dystopian Things Pushed By The World Economic ForumMens 2.0: Jullie Mening: De Jensen Show #477De Aanval Op De Echte Mens – De Jensen Show #475Davos Losers Geven Niet Op – De Jensen Show #474Dombo’s In Davos – De Jensen Show #473Blijf Ze Uitlachen! – De Jensen Show #472Klaar Voor De Pokkezooi? – De Jensen Show #471Can We Prevent Rigged Elections Effectively in 2022?De Zelfmoord Van Europa – De Jensen Show #47017,000 Physicians & Medical Scientists Declare State Of Medical Emergency Must Be Lifted!Zo Veel Dommigheid – De Jensen Show #469Crisis Is Hun Doel – De Jensen Show #46847+ Nations Handing Over Sovereignty to Corrupt WHO ‘Global Governance’ 2022?Nu Niet Verzwakken – De Jensen Show #467Latest Dutch-English Alternative News May 2022Slinkse Manipulators – De Jensen Show #466We Zijn Sterker Geworden – De Jensen Show #465Dutch-English Alternative News – May 1st 2022Mijn Probleem Met Derksen – De Jensen Show #464De Mysterieuze Elon Musk – De Jensen Show #463De Propaganda Bom – De Jensen Show #462Italy Introducing Europe’s First Dystopian Social Credit System – Agenda2030Dennis Meadows [Club of Rome] ‘6 Billion People Have To Go’Tagged, Tracked, Traced & Owned for the Dystopian Agenda2030Hugo De Acteur – De Jensen Show #461Senator Warns About Nanotechnology in Experimental ‘Vaccine’ Shots: This is Genocide!Veel Goed Nieuws! – De Jensen Show #460Willem Engel Is Weer Vrij! (Dutch 🇳🇱 English 🇬🇧 )Rustig – De Jensen Show #459Government FOIA (WOB) Documents Proves Mass Psychological Operations during C0VlD-Hysteria done by Dutch Government!Wave of Indignation After Willem Engel Is Arrested Again: ‘Welcome To The Dutch Dictatorship’Griezels Willen Nieuwe Mens – De Jensen Show #458Complotdenken Is Noodzakelijk – De Jensen Show #457We Willen Dit Niet – De Jensen Show #456Happy Tirannie Dag! – De Jensen Show #455Wat zijn de W.E.F. plannen in Nederland? – Van 2022 naar (Agenda) 2030!Risico’s Biolabs in Nederland 2022Hun Plan – De Jensen Show #454Ab Eindelijk Aangepakt – De Jensen Show #453Ukraine Crisis and The Global Resistance Against Corona Mandates: A Geopolitical Picture!Welcome to the UPSIDE DOWN world – Poetry4Truth!What Mainstream Media Does Not Want You To SeeCensuur = Angst En Bedrog – De Jensen Show #452‘In Search For The Truth’ New 2022 Dutch-English Documentary!5G Marketing False Advertising – Henley University 2022 LecturePoetin Is Niet Onze Vriend – De Jensen Show #451Hijacked Biodiversity: The Genetic Takeover Of All Living Things – WEF Transhumanism Agenda2030De Heilige Zelensky – De Jensen Show #450W.H.O. Machtsgreep – De Jensen Show #449Blijf Rus-tig – De Jensen Show #448Miljoenen injecties toegediend nadat oversterfte begonFirst Casualty Of War Is TruthRussia & Ukraine: What the Media Wants You To Think!Gast: Thierry Baudet – De Jensen Show #447Rusland Vs. Oekraïne: Het Echte Verhaal – De Jensen Show #446Oekraïne, Wat Is Waar? – De Jensen Show #445Het Paniektijdperk – De Jensen Show #44Politie zet Energiewapens in tegen Australisch VrijheidskonvooiWaar Was Lafaard Rutte? – De Jensen Show #443Van Meijeren: Het is niet de vraag óf, maar wannéér weer onze grondrechten en vrijheden worden beroofd!De Cojona Swindlers – De Jensen Show #442Paniekzaaiers Moeten Boeten – De Jensen Show #441Niet alleen Apeldoorn, maar ook Enschede is een ‘5G WEF Smart City’Zo wordt ons coronabeleid gemaakt: ‘verzin maar wat argumenten’ om mensen onder de duim te houdenUitnodiging coronaprik voor kinderen staat ‘vol leugens’: ‘Dit is schandalig, om niet te zeggen misdadig!’Jurist haalt snoeihard uit naar de NOS: ‘Wat een walgelijke framing’IC-verpleegkundige: ziekenhuis Tilburg verzwijgt ernstige bijwerkingen coronavaccinWob-verzoek: Ministerie VWS sprak over ‘worst voorhouden’ om gedragsverandering te realiseren!Het toekomstperspectief van cryptoNieuw-Zeelandse premier Ardern: bijwerkingen vaccins zijn teken dat vaccin ‘doet wat het moet doen’Hoe Zijn Mensen Zó Dom Geworden?Zweden verklaart de pandemie ‘ten einde’Fleur Agema pakt Kuipers aan: ‘Hou op een heel land voor te liegen over de bedoeling van coronatoegangsbewijzen’Kijk: het moment waarop cabaretier tegen de grond smakt nadat ze opschept over boosterprikDeze verpleegkundige zag wat het vaccin bij mensen aanrichtte: ‘Het is verschrikkelijk. Verschrikkelijk’‘Greep van Klaus Schwab op provincie Zeeland blijkt enorm’Gevaccineerde senator (49) die iedereen opriep booster te halen krijgt beroerteJohn Kuhles on Dutch National TV ‘Nova’ 1996 UFO Conferentie AmsterdamCanadees vrijheidskonvooi werpt vruchten af: meerdere provincies schrappen alle coronamaatregelenKamer blokkeert debat over schokkende misstanden op GGD-priklocatiesToxicity of Experimental mRNA Injections – Sasha Latypova Feb 2022 Update!Fleur Agema haalt fel uit naar premier Rutte: ‘Wat zwaar aangezet!?’Populaire ‘chiropractisch arts’ doet boekje open over bijwerkingen coronaprik: ‘Ik kan niet langer zwijgen’Uitvaartmedewerker klapt uit de school: ‘Hier is sprake van vernietiging’Kuipers wil 29 miljoen euro EXTRA voor corona-apps: ‘Dat is belachelijk veel geld’Chris Sky Awesome Truckers4Freedom Speech in Ottawa Canada 2022Minister Kuipers houdt vast aan 3G: ‘Dit is crimineel wanbeleid’Cabaretier zakt op podium in elkaar nadat ze grap maakt over boosterprikTop 500 Nederlandstalige Alternatieve MediaThierry Baudet: ‘Dit is het moment dat wij moeten zeggen: dit hele regime moet neer’De coronagrafieken van Kuipers ontrafeld: ‘Kijk, zo worden we dus continu belazerd’Hier moet je op letten bij het kopen van een opslagcontainer PartnerbijdragenArts over ‘briljant betoog’ Reiner Füllmich: ‘Nooit eerder zag ik een beter onderbouwd en deskundiger aanvalsplan’Coronasterftecijfers in 1 van de meest gevaccineerde landen breken alle records: ‘Wat is hier aan de hand?’Verpleegkundige trekt aan de bel: enorme stijging aantal miskramen onder geprikte vrouwenSelectie Nieuws uit de Top 500Arts-microbioloog haalt uit naar OMT-lid Marion Koopmans: ‘Meen je dit nou echt serieus?Beelden: Toeterend protestkonvooi truckers rijdt door Noord-Nederland – ‘Overweldigende stoet’Nieuwe Kamervragen over invloed World Economic Forum: ‘FVD gaat dit monster uit de kast trekken’VVD-afdeling keert zich af van coronapas: ‘Goed dat Rutte door eigen collega’s tot orde wordt geroepen’Het eerste covid-tribunaal gaat van start: ‘Eindelijk! Kijken!GoFundMe zet internet op stelten door inzamelingsactie voor vrijheidstruckers te beëindigenMariëlle Tweebeeke legt premier Rutte het vuur aan de schenen: ‘Ja, u zegt wel verschrikkelijk’Kijk: Vrijheidskonvooi Canadese truckers en boeren arriveert in TorontoMainstream media en overheid verdoezelen torenhoge sterftecijfers door coronavaccinsHoofd corona-afdeling grootste Israëlische ziekenhuis: ‘80% ernstige coronagevallen volledig gevaccineerd’Video GalleryTop 500 Alternatieve Media Nederland

Italy Introducing Europe’s First Dystopian Social Credit System – Agenda2030

0
()
Dystopian Social Credit System Agenda2030

The Italian Bologna kicks off with the very first social credit system on European soil. A pilot will start this fall in which citizens with good behavior can score virtue points, which they can exchange for rewards. With the introduction of the ‘Smart Citizen Wallet’, another conspiracy theory becomes reality.

What has long been warned about by critics of corona passports and digital IDs is now becoming a reality. The social credit system following the Chinese example is making the crossing to Europe, TKP reports . The Italian city of Bologna kicks off with the introduction of the ‘Smart Citizen Wallet’.

Initially, the app is voluntary and works like a textbook social credit system. Virtuous citizens who separate waste, use public transport and do not receive fines or fines can collect ‘points’ with this good behaviour. Those points can then be exchanged for certain rewards. The rewards that will be involved have yet to be determined, project employee Massimo Bugano told Corriere di Bologna newspaper.

Good and bad citizens

With the social credit system, citizens will be divided into the good, virtuous citizen and the bad, guilty citizen. The questions that arise are obvious: “Will those who do not meet the criteria of the dominant ideology or what some politicians consider virtuous be punished by depriving them of benefits before being marginalized? What will happen to those who refuse to comply, who insist on exercising their inalienable right to free will? the French journalist Yannick Chatelain. “You don’t have to be a great visionary to imagine what will happen: In my opinion there will be those who participate first. Participation will be by the initiators – in an extremely reductive way (e.g. economic crisis, purchasing power, uncertain future) – are presented as an opportunity for citizens to show their goodwill. As for the refusers, they can be excluded.”

Digital identity

But how voluntary will the social credit system be in a few years’ time? Interaction with the government may require a digital ‘smart wallet’ in the future. Maybe not immediately this fall, but the development is undeniable. Also in Austria : the ‘ID Austria’ replaces the analogue proof of identity there and is a huge step towards the Austrian ‘smart citizen’, or smart citizen.

And in the background is the large-scale project: the ‘ European Digital Identity Wallet‘ – a project of the European Commission and Ursula von der Leyen. All the projects do not yet hide an open social credit system as it is now in Bologna, but it is a clear step in the right direction. One more small ‘feature’ on the app and the sorting of citizens by authority can begin. At the same time, a secret smartphone compulsion is developing: first the driving license can be digitized, but the analogue identity card will still be accepted. But at some point that will no longer be the case. Then it means: smartphone ID or no driver’s license.

The European Commission has acted very ambitiously here in the shadow of the ‘corona pandemic’. According to the Thales Group, which is developing the ‘European ID wallet’, the Commission wants every EU citizen to be offered such an app by autumn 2023. As in Bologna, the EU now says that participation in the system is voluntary. But soon there will be services that can only be purchased with the digital identity app.

Digital currency

What is also ‘practical’ about the Bologna project is that the system is called ‘wallet’, just like the ‘European ID wallet’ of the European Commission. It is therefore also a digital wallet. Ideal for if European technocracy should decide to introduce a digital currency. But that’s a completely different conspiracy theory, which is slowly but surely becoming conspiracy fact!

New social credit app to reward Italian citizens for ‘virtuous behavior’

Citizens using the app will be rewarded for things such as recycling, using public transports, managing energy well, and not getting fined.

Featured Image

BOLOGNA, Italy (LifeSiteNews) – A new app recently released in Italy presents striking similarities with China’s social credit system by rewarding some citizens for their behavior through a point system.  

“Smart Citizen Wallet” was presented at a March 29 press conference on digital innovation in Bologna, where mayor Matteo Lepore, and Massimo Bugani, director of the city’s “Digital Agenda,” discussed the project. 

According to local newspaper  Corriere di Bologna, which described the concept as “similar to a supermarket points collection,” the app is already active in Rome, where it’s currently in its experimental stages. It is set to be launched in Bologna this fall. 

Citizens using the app will be rewarded for things such as recycling, using public transports, managing energy well, and not getting fined. 

So-called “virtuous behaviors” will allow citizens to improve their score and win points that they will be able to “spend” on various awards such as discounts and free cultural activities. 

Discussing the project at the March 29 conference, Bugani explained that the app was part of a wider effort by the city of Bologna to invest in digital innovation. 

“What we call a new ‘water system’ for the city is being built,” he said.  

“In the coming years many services will go digital in Italy; we have an ambitious project here is built on solid foundations.”  

Bugani stated that the new smart citizen wallet app will be made available to the citizens of Bologna after this summer. 

“Obviously no one will be forced to participate,” he said. 

“Those who want to will be able to give consent when downloading and using the app.”

Some journalists, writers, and bloggers in Italy, France, and Germany have pointed out that the concept behind the app bears striking similarities with China’s social credit system. This, too, rewards citizens according to a system of points. 

This was not lost on many users of social media, either. Twitter user Nat described the project as “terrifying.” 

Others have pointed to similarities with other digital projects such as the Digital ID Wallet by Thales, and have warned that such projects could allow government to usher in a social credit system like China’s in the West.  

Privacy Network, an Italian tech company that specializes in digital privacy, issued a statement on their website that warns about the legal, ethical, and social implications of such apps. 

“These practices, if poorly developed or used, can lead to serious limitations on, and violations of, citizens’ rights and freedoms, as well as discriminatory practices, which are also achieved through technological means, such as ‘social credit’ systems (or social scoring),” the statement read.  

“Our concern is increased by the fact that similar systems have already been introduced in other Italian cities as well; first of all, in Rome, where the Smart Citizen Wallet is already being tested.”

Privacy Network said that it had sent a legal request for information about the methods and characteristics of any processing of personal data used by the app, the methods of using artificial intelligence or automated systems, as well as the names of the suppliers and third parties involved in the implementation of the project. 

The Horrors of Social Credit

source

26th March 2022

A few years ago, in a book called The Game’s Afoot (published in 2018) I wrote that the Chinese Government was giving people marks according to behaviour. It was I wrote, called social engineering, and citizens were being ranked and rated according to their behaviour.

‘The Government,’ I said, ‘will measure people’s behaviour in order to decide what services they are entitled to. Anyone who incurs black marks for traffic offences, fare dodging or jay walking will find that they are no longer entitled to the full range of public services and rights. Moreover, internet activity will also be used to assess behaviour. Individuals who do bad things on the internet (or whose searches are considered questionable) will find themselves ‘black marked’. Individuals who have ‘responsible’ jobs will be subjected to enhanced scrutiny.’

It was called a social credit score and I wrote then that it was likely that Western Governments would soon follow suit.

And they are doing so with great enthusiasm. It might not have obviously reached your town just yet – but it will, oh it will.

China has led the way because the Chinese system is more ruthlessly efficient than anything the West can offer. The Chinese government has more control over everything and the people don’t have much control over anything.

It works very easily.

Everyone starts off with so many points.

And a smart app on every phone measures behaviour and helps the authorities decide whether or not you are good citizen.

There are, of course, video cameras absolutely everywhere watching to see whether you cross the road at the wrong time, smoke in public, throw down litter or do anything considered anti-social or inappropriate. If you talk to the wrong sort of people you’ll find your credit rating goes down. Stand and talk to me and you’ll get black marks.

China has one camera for every two people and they’re equipped with facial recognition technology that can pick an individual out of a football crowd in less time than it takes to say `surely they can’t do that!’

Supermarket computers watch to see how much you spend on alcohol, cigarettes, sweets and fatty foods. You’ll lose points if you spend too much on the wrong sort of food.

Local authorities measure how much recycling you put out and cameras in the bins will tell computers how much food you’ve thrown away and how much excess packaging you’ve had to discard.

Of course, social credit scores are already here in the West and they have been introduced slowly.

In the UK for example, drivers of more expensive motor cars have to pay a special, massively increased tax to use a motor car on the roads. That’s a blatant punishment for spending a lot on a car.

On the other hand, citizens who drive electric cars do not have to pay anything towards the building, maintenance and repair of roads. They are exempt from the tax because they are `good’ citizens. Their cars use the roads just as much as cars which are powered with petrol or diesel but they are exempt. Drivers of petrol or diesel powered cars are punished for being `bad’ citizens and must pay ever-rising annual taxes to pay for the roads. The system ignores the fact that electric cars have been proven to be no better for the environment than petrol or diesel powered cars. Drive your car into a city and you’ll have to pay a special penalty.

If you live in a house that is bigger than you need then you will be marked down and your taxes will rise. If you have spare rooms you’ll be punished. If you do a useful job and give money to charity you’ll get extra points. If you criticise the Government then you’ll lose points.

When you’re away from home, the authorities will, of course, know where you are all the time.

Indeed, if you behave badly you won’t be allowed to go far from home. If you haven’t obeyed all the health regulations you won’t be allowed to travel on public transport, fly anywhere or go abroad.

If your social credit rating goes down you won’t be able to borrow money, buy a house or book a decent room in a hotel.

If your rating goes down too far you won’t be allowed to go into hospital, and if you get in by accident they’ll slam a Do Not Rescusitate notice around your neck before you can say `what’s that for?’

You’ll receive bonus points if you live in a tiny, modern, poorly built flat with thin walls and absolutely no privacy but you’ll lose those points if you keep a pet or complain about absolutely anything.

If you spend too much on clothes or shoes your rating will go down and saving money will mark you out as guilty of something or other and you won’t be able to hire a car, get a promotion at work, use a gym or get your children into a school with textbooks.

If you are a lot of trouble you’ll find that your internet speeds will slow to a crawl and if you have your own business and talk back to council officials you won’t get any help with planning problems or be able to obtain any official government contracts.

If you don’t dress appropriately when out in public or are spotted crossing the road when the lights are against you then you’ll be photographed and your picture displayed. If you have a row with a neighbour then your pictures will be put on a billboard near your home and you’ll be shamed. If you are late with your taxes you’ll be marked down for regular audits, your business will be inspected once a week and your picture will appear on a shame board on the internet. You’ll find it impossible to obtain licences, permits and loans you might need.

In restaurants the cameras will study your manners and your eating habits and the amount of food you leave on the plate – all likely to damage your social credit rating.

Snitches, sneaks, police officers and over-compliant government employees will mark you down for any sin of commission or omission.

And by now you probably think I’m making this up and I wish I were but I’m not. We’re not talking about the far distant future. We’re talking about the very new future.

You’ll receive points if you give blood, lose points if you associate with people with low scores, be punished if you spend frivolously or don’t praise the Government on social media.

Eating meat or indulging in unsuitable activities will result in a severe points loss, as will putting too much refuse into public bins. Facial recognition cameras in bins will see and punish you and reduce food credit.

Not having the correct number of children, being overweight and owning land will result in a loss of social credit points. In the UK the Office for National Statistics has already claimed that childless women will be a burden on the state because they’ll have no one to look after them).

Not having a smart meter will result in a loss of points as will any example of civil disobedience. Chronic sickness, mental illness, being old and being disabled will lose you points as will being arrested (it doesn’t matter whether you are found guilty).

Having too big a carbon footprint, being middle class or white or asking too many questions will all result in a loss of points as will being too protective of your family.

You’ll lose social credit points if you cause some `identity harm’, say something that makes someone feel uncomfortable about who they are, where they are from or what they look like – or don’t say something that causes them to feel good.

If you show any micro-aggression, exhibit white privilege or stir up hatred you’ll be punished. If you behave in a threatening or abusing or insulting manner you will be in trouble as you will if you communicate threatening abusive or insulting material to another person.

Your intention will be irrelevant. The complainant only has to say he was hurt. Writers, actors or film or stage directors could be charged if anyone finds any of their material offensive. Shakespearean plays won’t appear much in the future.

You probably think I’m really kidding now. If you do just check out what is happening in Scotland.

In the UK, the police now define a crime or incident as hateful based on the perception of the victim (and not on the intent of the offender).

Naturally, the police and politicians have been encouraging citizens to snitch on those breaking laws.

You can get into serious trouble for playing loud music or having trees in your garden. Trees are bad because they may interfere with communications and have no practical purpose. There will be no place for aesthetics or nature in the New World Order.

What else will be bad?

Eating on public transport, missing a medical appointment, parking in the wrong place, missing a job interview and jaywalking will all lose your points and make your life more difficult.

If you think I’ve gone mad you should know that cybersecurity experts have discovered that 32% of adults between 25 and 34 in 21 countries (a total of 10,000 individuals) have already had difficulty getting a mortgage or loan because of their social media activity.

So far around 4.5 billion people around the world use the internet and most have social media accounts.

A fairly scary survey found that two thirds of individuals are willing to share information about themselves or others to get a shopping discount while half are willing to do so if it helps them skip queues at airports. One in two individuals say they are happy for the government to monitor everyone’s social media behaviour if it means keeping the public safe.

Of course, it will be impossible to find out what your social credit score is, to find out exactly how scores are made up or to correct any error. And scores will be changed in real time. So you could join a queue thinking you are entitled to hire a car or board a train and find, when you get to the front of the queue that your rating has changed and you can’t do either of those things.

Governments, big companies and local authorities are already gathering information about you from facial recognition cameras, biometric studies at airports, drones, surveillance planes and social media. This is the technocratic state in full fly. Using a silly name or avatar on social media will provide you with absolutely no protection. They know exactly who stinkyfeet of Weymouth really is and they know the name, address and inside leg measurement of bumfluff from Colorado.

You can forget about privacy, freedom or rights.

We will soon all be living in China.

If one person in a family breaks the law, the whole family will be punished.

Taking an active part in a religious ceremony will result in punishment. You may, for example, be sent to an education and training centre where the inmates study political propaganda.

Every time you give information on line they are storing up information about you, your views, your personality and so on.

And there are so, so many ways in which your social credit score can be adversely affected.

If you drop rubbish in a public place you will be shamed and will lose points. In Thailand, tourists who drop rubbish in a national park must give their name and address. If they leave rubbish behind they are in trouble.

All this is known as social engineering. It’s something politicians have been trying to do for many years since, when it works, which it does, it gives them complete control over the population. There is no longer any need to worry about opposition or criticism.

In China, citizens who do `good’ things for the State and their community are rewarded by having their photographs and names on a local wall. This is exactly what I remember seeing in East Germany in the 1970s. And back then people vied with one another to please the State and win a place on the wall.

So, again, if you want to know the sort of society you and your children will live in then look at China now where what people do, say and think is being monitored.

But our future won’t be so free and easy as life in China is at the moment.

We are moving rapidly into a dystopian, digital dictatorship.

Good behaviour will be rewarded and bad behaviour punished. But who defines what is good and what is bad?

Geotracking is the new normal now. Your financial records are combined with your criminal record, academic record, medical record and shopping patterns. They’re keeping an eye on the type of friends you have, the videos you watch, the people you date or marry or meet.

This is Big Brother on speed

In the brave new world, those with a low credit score won’t be able to move an inch.

People who speak out about corruption or who question the propaganda will be punished. If they are fined then their fine will be higher because they are seen as bad people.

And it’s already all happening.

Computer games are training us for our future.

I’m banned in China because I wrote a column for a Chinese newspaper which was considered unacceptable. My books in Chinese were instantly removed from sale.

I leave you with this fact.

There are public loos in China which won’t let you in without first checking your face and identifying you. Only then will the machine dispense the small quantity of loo paper you are allowed.

How many sheets will you be allowed if you have a low credit score? Two? One? None at all?

You may be smiling now.

But see if you’re still smiling in twelve months’ time.

This article was first published in January 2021

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

John Kuhles
Author: John Kuhles

Also known as ExomatrixTV + 22 back up channels since 2006 on YouTube 135,000+ subs on Suppressed News & Conspiracy Research producing Alternative Media since 1990. Founder of Exposure & Frontier Magazine. Producer Exposure Radio & TV Amsterdam. Last 10 years very active on ProjectAvalon.net Forum. Owner of WhyNotNews.eu Founder of Stop5G Fb Group & Stop5G.net

Translate »