Adam Curry – De Jensen Show #546Psychologisch Terreur – De Jensen Show #545Rest In Peace, Diamond – De Jensen Show #544De Gecreëerde Waarheid – De Jensen Show #543Ontken Het Kwaad Niet – De Jensen Show #542Instituten Zijn Illusies – De Jensen Show #541Millennials Antisemiet? – De Jensen Show #540Moet Ik Stoppen? – De Jensen Show #5392023: Here We Go – De Jensen Show #538De Grappigste Tijd Van Het Jaar – De Jensen Show #537Wie Heeft Hierom Gevraagd? – De Jensen Show #536We Wisten Het Al – De Jensen Show #535Tribunalen – De Jensen Show #534Is Elon Echt? – De Jensen Show #533We Hebben Een Kans, Maar… – De Jensen Show #532Dankbaar Voor Assange – De Jensen Show #531Afleiding, Afleiding, Afleiding – De Jensen Show #530Dankbaar: Sterker Dan Ooit – De Jensen Show #529Dombo Schrijft Boek – De Jensen Show #528Media = Nog Altijd Virus – De Jensen Show #527Ontmuskert – De Jensen Show #526Wat Een Clowns – De Jensen Show #525Trots Op Ongevaccineerden – De Jensen Show #524Robert F. Kennedy Jr. – De Jensen Show #523Ze Zetten Censuuraanval In – De Jensen Show #522Ickonische Dommigheid – De Jensen Show #521Kunnen We Ze Vergeven? – De Jensen Show #520Waarom Is Vragen Stellen Gevaarlijk? – De Jensen Show #519Breaking: Chaos Vlak Voor USA Verkiezingen – De Jensen Show #518Spelbrekers – De Jensen Show #516Engeland Bijna Gevallen – De Jensen Show #515Ze Zijn Doodsbang – De Jensen Show #514Ze Komen Voor Onze Kinderen – De Jensen Show #513De Man Van 1 Miljard – De Jensen Show #512Game Over Voor De Leugenaars – De Jensen Show #511Kom Maar Op Met Je Nukes – De Jensen Show #510Ik Proef De Taart! – Weekend Update Robert JensenGriezels Claimen De ‘Waarheid’ – De Jensen Show #508Vluchten Voor De Waarheid – De Jensen Show #507Donkerste Prinsjesdag Ooit – De Jensen Show #506Jacht Op Gates Is Begonnen – De Jensen Show #505Wat Kunnen Mensen Dom Zijn – De Jensen Show #50411 September = 1 April – De Jensen Show #503Koning Dombo De Derde – De Jensen Show #502Deel 2 Dr. Michael Yeadon – ‘Het Zijn Criminelen’ – De Jensen Show #501Gast: Dr. Michael Yeadon – De Jensen Show #500De 2022 Chaos-zomer – De Jensen Show #499Ze Proberen Ons Te Slopen – De Jensen Show #498Vliegtuigstrepen Mysterie – De Jensen Show #497Stammenstrijd – De Jensen Show #496Speciale Extra Uitzending: Klopjacht Op TrumpCojonatirannie Begint Weer – De Jensen Show #495China Vs. Het Westen Theater – De Jensen Show #494Hoe Betrouwbaar Zijn Ze? – De Jensen Show #493Wij Moeten China Worden – De Jensen Show #492Licht Versus Donker – De Jensen Show #491Ex US General: ‘We Are All Dutch 🇳🇱 Farmers!’Lachwekkend Klimaatterreur – De Jensen Show #490What’s Next? – De Jensen Show #489Ze Komen Voor Ons Allemaal – De Jensen Show #488Sterk Blijven – De Jensen Show #487Dankbaar Voor De Losers – De Jensen Show #486Een Lachwekkende Zomer – De Jensen Show #485RIP Whistleblower Dr. Vladimir Zev Zelenko 1972 – June 30, 2022Worden De Boeren Uitgelokt? – De Jensen Show #484Niemand Vertrouwt Media Nog – De Jensen Show #483De Waarheid Is Hun Vijand – De Jensen Show #482Ik Was Mezelf Niet – De Jensen Show #481Bull Shitstof – De Jensen Show #480Verliefd Op De Waarheid – De Jensen Show #479What Awaits Us If We Continue To View The WEF As ‘Just A Talking Club’De Nooit Gestelde Vragen – De Jensen Show #478WHO & Gates Onder Vuur – De Jensen Show #476Top 10 Creepiest & Most Dystopian Things Pushed By The World Economic ForumMens 2.0: Jullie Mening: De Jensen Show #477De Aanval Op De Echte Mens – De Jensen Show #475Davos Losers Geven Niet Op – De Jensen Show #474Dombo’s In Davos – De Jensen Show #473Blijf Ze Uitlachen! – De Jensen Show #472Klaar Voor De Pokkezooi? – De Jensen Show #471Can We Prevent Rigged Elections Effectively in 2022?De Zelfmoord Van Europa – De Jensen Show #47017,000 Physicians & Medical Scientists Declare State Of Medical Emergency Must Be Lifted!Zo Veel Dommigheid – De Jensen Show #469Crisis Is Hun Doel – De Jensen Show #46847+ Nations Handing Over Sovereignty to Corrupt WHO ‘Global Governance’ 2022?Nu Niet Verzwakken – De Jensen Show #467Latest Dutch-English Alternative News May 2022Slinkse Manipulators – De Jensen Show #466We Zijn Sterker Geworden – De Jensen Show #465Dutch-English Alternative News – May 1st 2022Mijn Probleem Met Derksen – De Jensen Show #464De Mysterieuze Elon Musk – De Jensen Show #463De Propaganda Bom – De Jensen Show #462Italy Introducing Europe’s First Dystopian Social Credit System – Agenda2030Dennis Meadows [Club of Rome] ‘6 Billion People Have To Go’Tagged, Tracked, Traced & Owned for the Dystopian Agenda2030Hugo De Acteur – De Jensen Show #461Senator Warns About Nanotechnology in Experimental ‘Vaccine’ Shots: This is Genocide!Veel Goed Nieuws! – De Jensen Show #460Willem Engel Is Weer Vrij! (Dutch 🇳🇱 English 🇬🇧 )Rustig – De Jensen Show #459Government FOIA (WOB) Documents Proves Mass Psychological Operations during C0VlD-Hysteria done by Dutch Government!Wave of Indignation After Willem Engel Is Arrested Again: ‘Welcome To The Dutch Dictatorship’Griezels Willen Nieuwe Mens – De Jensen Show #458Complotdenken Is Noodzakelijk – De Jensen Show #457We Willen Dit Niet – De Jensen Show #456Happy Tirannie Dag! – De Jensen Show #455Wat zijn de W.E.F. plannen in Nederland? – Van 2022 naar (Agenda) 2030!Risico’s Biolabs in Nederland 2022Hun Plan – De Jensen Show #454Ab Eindelijk Aangepakt – De Jensen Show #453Ukraine Crisis and The Global Resistance Against Corona Mandates: A Geopolitical Picture!Welcome to the UPSIDE DOWN world – Poetry4Truth!What Mainstream Media Does Not Want You To SeeCensuur = Angst En Bedrog – De Jensen Show #452‘In Search For The Truth’ New 2022 Dutch-English Documentary!5G Marketing False Advertising – Henley University 2022 LecturePoetin Is Niet Onze Vriend – De Jensen Show #451Hijacked Biodiversity: The Genetic Takeover Of All Living Things – WEF Transhumanism Agenda2030De Heilige Zelensky – De Jensen Show #450W.H.O. Machtsgreep – De Jensen Show #449Blijf Rus-tig – De Jensen Show #448Miljoenen injecties toegediend nadat oversterfte begonFirst Casualty Of War Is TruthRussia & Ukraine: What the Media Wants You To Think!Gast: Thierry Baudet – De Jensen Show #447Rusland Vs. Oekraïne: Het Echte Verhaal – De Jensen Show #446Oekraïne, Wat Is Waar? – De Jensen Show #445Het Paniektijdperk – De Jensen Show #44Politie zet Energiewapens in tegen Australisch VrijheidskonvooiWaar Was Lafaard Rutte? – De Jensen Show #443Van Meijeren: Het is niet de vraag óf, maar wannéér weer onze grondrechten en vrijheden worden beroofd!De Cojona Swindlers – De Jensen Show #442Paniekzaaiers Moeten Boeten – De Jensen Show #441Niet alleen Apeldoorn, maar ook Enschede is een ‘5G WEF Smart City’Zo wordt ons coronabeleid gemaakt: ‘verzin maar wat argumenten’ om mensen onder de duim te houdenUitnodiging coronaprik voor kinderen staat ‘vol leugens’: ‘Dit is schandalig, om niet te zeggen misdadig!’Jurist haalt snoeihard uit naar de NOS: ‘Wat een walgelijke framing’IC-verpleegkundige: ziekenhuis Tilburg verzwijgt ernstige bijwerkingen coronavaccinWob-verzoek: Ministerie VWS sprak over ‘worst voorhouden’ om gedragsverandering te realiseren!Het toekomstperspectief van cryptoNieuw-Zeelandse premier Ardern: bijwerkingen vaccins zijn teken dat vaccin ‘doet wat het moet doen’Hoe Zijn Mensen Zó Dom Geworden?Zweden verklaart de pandemie ‘ten einde’Fleur Agema pakt Kuipers aan: ‘Hou op een heel land voor te liegen over de bedoeling van coronatoegangsbewijzen’Kijk: het moment waarop cabaretier tegen de grond smakt nadat ze opschept over boosterprikDeze verpleegkundige zag wat het vaccin bij mensen aanrichtte: ‘Het is verschrikkelijk. Verschrikkelijk’‘Greep van Klaus Schwab op provincie Zeeland blijkt enorm’Gevaccineerde senator (49) die iedereen opriep booster te halen krijgt beroerteJohn Kuhles on Dutch National TV ‘Nova’ 1996 UFO Conferentie AmsterdamCanadees vrijheidskonvooi werpt vruchten af: meerdere provincies schrappen alle coronamaatregelenKamer blokkeert debat over schokkende misstanden op GGD-priklocatiesToxicity of Experimental mRNA Injections – Sasha Latypova Feb 2022 Update!Fleur Agema haalt fel uit naar premier Rutte: ‘Wat zwaar aangezet!?’Populaire ‘chiropractisch arts’ doet boekje open over bijwerkingen coronaprik: ‘Ik kan niet langer zwijgen’Uitvaartmedewerker klapt uit de school: ‘Hier is sprake van vernietiging’Kuipers wil 29 miljoen euro EXTRA voor corona-apps: ‘Dat is belachelijk veel geld’Chris Sky Awesome Truckers4Freedom Speech in Ottawa Canada 2022Minister Kuipers houdt vast aan 3G: ‘Dit is crimineel wanbeleid’Cabaretier zakt op podium in elkaar nadat ze grap maakt over boosterprikTop 500 Nederlandstalige Alternatieve MediaThierry Baudet: ‘Dit is het moment dat wij moeten zeggen: dit hele regime moet neer’De coronagrafieken van Kuipers ontrafeld: ‘Kijk, zo worden we dus continu belazerd’Hier moet je op letten bij het kopen van een opslagcontainer PartnerbijdragenArts over ‘briljant betoog’ Reiner Füllmich: ‘Nooit eerder zag ik een beter onderbouwd en deskundiger aanvalsplan’Coronasterftecijfers in 1 van de meest gevaccineerde landen breken alle records: ‘Wat is hier aan de hand?’Verpleegkundige trekt aan de bel: enorme stijging aantal miskramen onder geprikte vrouwenSelectie Nieuws uit de Top 500Arts-microbioloog haalt uit naar OMT-lid Marion Koopmans: ‘Meen je dit nou echt serieus?Beelden: Toeterend protestkonvooi truckers rijdt door Noord-Nederland – ‘Overweldigende stoet’Nieuwe Kamervragen over invloed World Economic Forum: ‘FVD gaat dit monster uit de kast trekken’VVD-afdeling keert zich af van coronapas: ‘Goed dat Rutte door eigen collega’s tot orde wordt geroepen’Het eerste covid-tribunaal gaat van start: ‘Eindelijk! Kijken!GoFundMe zet internet op stelten door inzamelingsactie voor vrijheidstruckers te beëindigenMariëlle Tweebeeke legt premier Rutte het vuur aan de schenen: ‘Ja, u zegt wel verschrikkelijk’Kijk: Vrijheidskonvooi Canadese truckers en boeren arriveert in TorontoMainstream media en overheid verdoezelen torenhoge sterftecijfers door coronavaccinsHoofd corona-afdeling grootste Israëlische ziekenhuis: ‘80% ernstige coronagevallen volledig gevaccineerd’Video GalleryTop 500 Alternatieve Media Nederland

Wave of Indignation After Willem Engel Is Arrested Again: ‘Welcome To The Dutch Dictatorship’

0
()
Wave of Indignation After Willem Engel Is Arrested Again: ‘Welcome To The Dutch Dictatorship’

source (Dutch 🇳🇱 + Multi-Language Options). 🦜🦋🌳

Virus truth leader Willem Engel from viruswaarheid.nl was arrested again on Sunday. The Public Prosecution Service says that he has been arrested because he “did not comply with the conditions that were set for his release”.

Engel was released on Wednesday after he was arrested for posting ‘incendiary corona-related messages’. His pre-trial detention was suspended on the condition that he refrain from making statements on social media. Engel was on his way to a corona protest in Nijmegen.

The arrest sparked a wave of outrage. “Police again masked, do not identify themselves, handcuff Engel while he simply cooperates, cannot or will not say to which location he will be transported. Another very dubious state of affairs,” responds journalist Annelies Strikkers.

(Video removed? Click here…)

Hand on their weapons

“It’s sad that there are people who think this is normal,” says director Dick Maas. Entrepreneurial coach Fiona Zwart adds: “The true face of power is becoming more visible every day.”

“I have nothing to do with Engel, only this is a special action by the police,” notes Jan Roos. Virus truth lawyer Jeroen Pols writes that Engel “was run over by agents who had their hands on their weapons”, all under the watchful eye of his girlfriend.

“Dissidents are banned from speaking in the Netherlands . This regime tolerates no contradiction. Sooner or later you’ll find yourself in a police cell. People who think there is nothing wrong, just wet your chest,” warns Pols. “Welcome to the dictatorship.”

Discrimination based on political affiliation

Member of Parliament Gideon van Meijeren (FVD) believes that the arrest tends to discriminate on the basis of political affiliation. He points out that , according to the TV program Brandpunt Reporter, Volkert van der Graaf, the murderer of Pim Fortuyn, had consciously violated the media ban that was imposed on him and in consultation with his lawyer.

Van der Graaf did not have to go back to prison: an investigation by the probation service showed that he ‘had not violated the conditions associated with his release’.

Van Meijeren: “Political ally acknowledges deliberately violating the prohibition of contact with the media and remains free.” The MP says about Engel: “Political opponent adheres to the condition not to make social media statements and is still locked up.”

In addition , according to Van Meijeren , the officers should have identified themselves . When Engel asked them to identify themselves, the response was: “That is not necessary.”

  • source (Dutch 🇳🇱 + Multi-Language Options). 🦜🦋🌳
“These are practices that belong in a dictatorship. On our way to Together for the Netherlands Nijmegen we are picked off the street again. He deleted all social media apps from his phone on Wednesday and did not comment on social media. If he is no longer allowed to give interviews, they should have issued a general ban on speech or media. If people are now cheering again, you deserve the dictatorship that the Netherlands has become. The truth has been buried and silenced, for it is the worst enemy of a corrupt government.”
Willem Engel was arrested again this morning. This time he was kicked on the highway by two police vans driven by officers, whose face was again covered with a 'mask'. The video below shows how Engel is guided towards the exit of the highway. "This is just criminal", we hear his girlfriend Dorien say in the video.

“Did you see that he had his hand on the gun?” Engel asks a moment later, after he was ordered to get out of the car and his hands are then handcuffed. “Once again, the law is being broken,” said Engel. When he is placed handcuffed in a police van, his girlfriend asks for identification from the officers for a second time. "Because what you are doing is completely illegal." Even after asking this question a third time, this is not answered and the officers slam the doors of the van shut.

Engel was arrested again, because he allegedly "failed to keep to the agreements" that were a condition of his (temporary) release. These agreements implied that he was no longer allowed to share anything on social media, so Engel did not share anything in a personal capacity. Viruswaarheid did share a broadcast of Café Weltschmerz in which he could be seen together with Jeroen Pols and spoke about his earlier arrest.

source (Dutch 🇳🇱 )
  • Exactly one year ago, on May 29, 2020, Willem Engel stormed into the public debate: with an interview at Café Weltschmerz, by Ramon Bril. … The headline of that interview: A Crisis in Science, Lockdown is a Disgrace.”

The video went viral – and Willem Engel became a well-known, for many even a notorious, Dutchman.

Now, a year later, Engel is still in the news all the time. The Belgian virologist Marc van Ranst (the Belgian Jaap van Dissel) recently called Engel in the FD, on May 25, 2021, a “wappie” and “virus denier”. It is one of many similar accusations that Engel has received for his criticism of corona policy.

In this interview he discusses this “framing”. Engel is certainly not a “virus denier”. In that first interview at Café Weltschmerz, he explained why the lockdown measures, such as the 1.5 meter rule, are not working – because the virus mainly spreads through aerosols, which spread over much greater distances. The authorities at the RIVM and the OMT have now also reluctantly acknowledged this.
Engel acknowledges that death from a virus is always a personal drama. But, he says, “that personal fear is being exploited to implement policies that do not solve what we are in now: a governance crisis, a constitutional crisis. There have been cuts to health, police and education for more than eight years. This creates this stress.”

According to Engels, the entire theory about the 1.5 meters, the hand washing, the mouth caps, has been definitively debunked. “It would be to the credit of the people responsible if they acknowledged that they were wrong. At the moment they are guilty of crimes. The corona measures come from a criminal regime and have nothing to do with public health.”

We have a cabinet, he says, that pushes laws through as if we were at war. “The judiciary has been turned off. They rule by decree. Parliament is a mess. This is effectively a totalitarian regime.”

The testing and quarantine law that has just been rushed through both Houses is “contrary to five international treaties. We now live in a law-free space. We are by definition sick unless we can prove that we are not. The core of the law is gone. We are required to prove our innocence. In fact, to prove that we do not carry a virus or disease.”

The vaccines that are now being rolled out are according to Engel gene therapy. “We are being required to participate in a gene therapeutic experiment.” According to him, it is a form of transhumanism. “They are tinkering with the human genetic code. They are cultivating humans.”

The pandemic, Engel says, is being exploited to sideline all ethical discussion. “There is a very narrow ideology behind this, as behind any megalomaniac project. Pol Pot, China, the Soviet Union, Nazi Germany – behind all these regimes is an ideology that defines humanity as a unified whole. Anything beyond that is prohibited.” Movements such as Black Lives Matter are abused, according to Engel, by this ideology that is not waiting for polyphony.

He warns that the vaccination passport will contain much more information than just medical. “This is a social credit system. It is the monitoring system of the transhumanist program.”

As the entry ban shows (Dutch citizens must have tested negative to be allowed to return to our country), we now live in “a conditional society”. The new test and quarantine law goes much further than the emergency law.

Engel also foresees that new variants of the coronavirus, which are sure to arrive, will be used as an excuse for a permanent vaccination program. “New waves will arrive, because the shots don’t provide immunity. You are constantly getting new infections and infections. They are going to throw a new piece of MRNA into that jab every year.”

Engel does not intend to have it added. He is committed to participatory democracy. “The old politics is done. We no longer need people to speak on our behalf. We can speak for ourselves.”

His goal is to “change society from love, truth, openness, unity, honesty, transparency, and justice.”

This video was produced by Café Weltschmerz. Café Weltschmerz believes in the power of conversation and broadcasts interviews about current social themes. We offer an independent alternative to the mainstream media.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

John Kuhles
Author: John Kuhles

Also known as ExomatrixTV + 22 back up channels since 2006 on YouTube 135,000+ subs on Suppressed News & Conspiracy Research producing Alternative Media since 1990. Founder of Exposure & Frontier Magazine. Producer Exposure Radio & TV Amsterdam. Last 10 years very active on ProjectAvalon.net Forum. Owner of WhyNotNews.eu Founder of Stop5G Fb Group & Stop5G.net

Translate »