Adam Curry – De Jensen Show #546Psychologisch Terreur – De Jensen Show #545Rest In Peace, Diamond – De Jensen Show #544De Gecreëerde Waarheid – De Jensen Show #543Ontken Het Kwaad Niet – De Jensen Show #542Instituten Zijn Illusies – De Jensen Show #541Millennials Antisemiet? – De Jensen Show #540Moet Ik Stoppen? – De Jensen Show #5392023: Here We Go – De Jensen Show #538De Grappigste Tijd Van Het Jaar – De Jensen Show #537Wie Heeft Hierom Gevraagd? – De Jensen Show #536We Wisten Het Al – De Jensen Show #535Tribunalen – De Jensen Show #534Is Elon Echt? – De Jensen Show #533We Hebben Een Kans, Maar… – De Jensen Show #532Dankbaar Voor Assange – De Jensen Show #531Afleiding, Afleiding, Afleiding – De Jensen Show #530Dankbaar: Sterker Dan Ooit – De Jensen Show #529Dombo Schrijft Boek – De Jensen Show #528Media = Nog Altijd Virus – De Jensen Show #527Ontmuskert – De Jensen Show #526Wat Een Clowns – De Jensen Show #525Trots Op Ongevaccineerden – De Jensen Show #524Robert F. Kennedy Jr. – De Jensen Show #523Ze Zetten Censuuraanval In – De Jensen Show #522Ickonische Dommigheid – De Jensen Show #521Kunnen We Ze Vergeven? – De Jensen Show #520Waarom Is Vragen Stellen Gevaarlijk? – De Jensen Show #519Breaking: Chaos Vlak Voor USA Verkiezingen – De Jensen Show #518Spelbrekers – De Jensen Show #516Engeland Bijna Gevallen – De Jensen Show #515Ze Zijn Doodsbang – De Jensen Show #514Ze Komen Voor Onze Kinderen – De Jensen Show #513De Man Van 1 Miljard – De Jensen Show #512Game Over Voor De Leugenaars – De Jensen Show #511Kom Maar Op Met Je Nukes – De Jensen Show #510Ik Proef De Taart! – Weekend Update Robert JensenGriezels Claimen De ‘Waarheid’ – De Jensen Show #508Vluchten Voor De Waarheid – De Jensen Show #507Donkerste Prinsjesdag Ooit – De Jensen Show #506Jacht Op Gates Is Begonnen – De Jensen Show #505Wat Kunnen Mensen Dom Zijn – De Jensen Show #50411 September = 1 April – De Jensen Show #503Koning Dombo De Derde – De Jensen Show #502Deel 2 Dr. Michael Yeadon – ‘Het Zijn Criminelen’ – De Jensen Show #501Gast: Dr. Michael Yeadon – De Jensen Show #500De 2022 Chaos-zomer – De Jensen Show #499Ze Proberen Ons Te Slopen – De Jensen Show #498Vliegtuigstrepen Mysterie – De Jensen Show #497Stammenstrijd – De Jensen Show #496Speciale Extra Uitzending: Klopjacht Op TrumpCojonatirannie Begint Weer – De Jensen Show #495China Vs. Het Westen Theater – De Jensen Show #494Hoe Betrouwbaar Zijn Ze? – De Jensen Show #493Wij Moeten China Worden – De Jensen Show #492Licht Versus Donker – De Jensen Show #491Ex US General: ‘We Are All Dutch 🇳🇱 Farmers!’Lachwekkend Klimaatterreur – De Jensen Show #490What’s Next? – De Jensen Show #489Ze Komen Voor Ons Allemaal – De Jensen Show #488Sterk Blijven – De Jensen Show #487Dankbaar Voor De Losers – De Jensen Show #486Een Lachwekkende Zomer – De Jensen Show #485RIP Whistleblower Dr. Vladimir Zev Zelenko 1972 – June 30, 2022Worden De Boeren Uitgelokt? – De Jensen Show #484Niemand Vertrouwt Media Nog – De Jensen Show #483De Waarheid Is Hun Vijand – De Jensen Show #482Ik Was Mezelf Niet – De Jensen Show #481Bull Shitstof – De Jensen Show #480Verliefd Op De Waarheid – De Jensen Show #479What Awaits Us If We Continue To View The WEF As ‘Just A Talking Club’De Nooit Gestelde Vragen – De Jensen Show #478WHO & Gates Onder Vuur – De Jensen Show #476Top 10 Creepiest & Most Dystopian Things Pushed By The World Economic ForumMens 2.0: Jullie Mening: De Jensen Show #477De Aanval Op De Echte Mens – De Jensen Show #475Davos Losers Geven Niet Op – De Jensen Show #474Dombo’s In Davos – De Jensen Show #473Blijf Ze Uitlachen! – De Jensen Show #472Klaar Voor De Pokkezooi? – De Jensen Show #471Can We Prevent Rigged Elections Effectively in 2022?De Zelfmoord Van Europa – De Jensen Show #47017,000 Physicians & Medical Scientists Declare State Of Medical Emergency Must Be Lifted!Zo Veel Dommigheid – De Jensen Show #469Crisis Is Hun Doel – De Jensen Show #46847+ Nations Handing Over Sovereignty to Corrupt WHO ‘Global Governance’ 2022?Nu Niet Verzwakken – De Jensen Show #467Latest Dutch-English Alternative News May 2022Slinkse Manipulators – De Jensen Show #466We Zijn Sterker Geworden – De Jensen Show #465Dutch-English Alternative News – May 1st 2022Mijn Probleem Met Derksen – De Jensen Show #464De Mysterieuze Elon Musk – De Jensen Show #463De Propaganda Bom – De Jensen Show #462Italy Introducing Europe’s First Dystopian Social Credit System – Agenda2030Dennis Meadows [Club of Rome] ‘6 Billion People Have To Go’Tagged, Tracked, Traced & Owned for the Dystopian Agenda2030Hugo De Acteur – De Jensen Show #461Senator Warns About Nanotechnology in Experimental ‘Vaccine’ Shots: This is Genocide!Veel Goed Nieuws! – De Jensen Show #460Willem Engel Is Weer Vrij! (Dutch 🇳🇱 English 🇬🇧 )Rustig – De Jensen Show #459Government FOIA (WOB) Documents Proves Mass Psychological Operations during C0VlD-Hysteria done by Dutch Government!Wave of Indignation After Willem Engel Is Arrested Again: ‘Welcome To The Dutch Dictatorship’Griezels Willen Nieuwe Mens – De Jensen Show #458Complotdenken Is Noodzakelijk – De Jensen Show #457We Willen Dit Niet – De Jensen Show #456Happy Tirannie Dag! – De Jensen Show #455Wat zijn de W.E.F. plannen in Nederland? – Van 2022 naar (Agenda) 2030!Risico’s Biolabs in Nederland 2022Hun Plan – De Jensen Show #454Ab Eindelijk Aangepakt – De Jensen Show #453Ukraine Crisis and The Global Resistance Against Corona Mandates: A Geopolitical Picture!Welcome to the UPSIDE DOWN world – Poetry4Truth!What Mainstream Media Does Not Want You To SeeCensuur = Angst En Bedrog – De Jensen Show #452‘In Search For The Truth’ New 2022 Dutch-English Documentary!5G Marketing False Advertising – Henley University 2022 LecturePoetin Is Niet Onze Vriend – De Jensen Show #451Hijacked Biodiversity: The Genetic Takeover Of All Living Things – WEF Transhumanism Agenda2030De Heilige Zelensky – De Jensen Show #450W.H.O. Machtsgreep – De Jensen Show #449Blijf Rus-tig – De Jensen Show #448Miljoenen injecties toegediend nadat oversterfte begonFirst Casualty Of War Is TruthRussia & Ukraine: What the Media Wants You To Think!Gast: Thierry Baudet – De Jensen Show #447Rusland Vs. Oekraïne: Het Echte Verhaal – De Jensen Show #446Oekraïne, Wat Is Waar? – De Jensen Show #445Het Paniektijdperk – De Jensen Show #44Politie zet Energiewapens in tegen Australisch VrijheidskonvooiWaar Was Lafaard Rutte? – De Jensen Show #443Van Meijeren: Het is niet de vraag óf, maar wannéér weer onze grondrechten en vrijheden worden beroofd!De Cojona Swindlers – De Jensen Show #442Paniekzaaiers Moeten Boeten – De Jensen Show #441Niet alleen Apeldoorn, maar ook Enschede is een ‘5G WEF Smart City’Zo wordt ons coronabeleid gemaakt: ‘verzin maar wat argumenten’ om mensen onder de duim te houdenUitnodiging coronaprik voor kinderen staat ‘vol leugens’: ‘Dit is schandalig, om niet te zeggen misdadig!’Jurist haalt snoeihard uit naar de NOS: ‘Wat een walgelijke framing’IC-verpleegkundige: ziekenhuis Tilburg verzwijgt ernstige bijwerkingen coronavaccinWob-verzoek: Ministerie VWS sprak over ‘worst voorhouden’ om gedragsverandering te realiseren!Het toekomstperspectief van cryptoNieuw-Zeelandse premier Ardern: bijwerkingen vaccins zijn teken dat vaccin ‘doet wat het moet doen’Hoe Zijn Mensen Zó Dom Geworden?Zweden verklaart de pandemie ‘ten einde’Fleur Agema pakt Kuipers aan: ‘Hou op een heel land voor te liegen over de bedoeling van coronatoegangsbewijzen’Kijk: het moment waarop cabaretier tegen de grond smakt nadat ze opschept over boosterprikDeze verpleegkundige zag wat het vaccin bij mensen aanrichtte: ‘Het is verschrikkelijk. Verschrikkelijk’‘Greep van Klaus Schwab op provincie Zeeland blijkt enorm’Gevaccineerde senator (49) die iedereen opriep booster te halen krijgt beroerteJohn Kuhles on Dutch National TV ‘Nova’ 1996 UFO Conferentie AmsterdamCanadees vrijheidskonvooi werpt vruchten af: meerdere provincies schrappen alle coronamaatregelenKamer blokkeert debat over schokkende misstanden op GGD-priklocatiesToxicity of Experimental mRNA Injections – Sasha Latypova Feb 2022 Update!Fleur Agema haalt fel uit naar premier Rutte: ‘Wat zwaar aangezet!?’Populaire ‘chiropractisch arts’ doet boekje open over bijwerkingen coronaprik: ‘Ik kan niet langer zwijgen’Uitvaartmedewerker klapt uit de school: ‘Hier is sprake van vernietiging’Kuipers wil 29 miljoen euro EXTRA voor corona-apps: ‘Dat is belachelijk veel geld’Chris Sky Awesome Truckers4Freedom Speech in Ottawa Canada 2022Minister Kuipers houdt vast aan 3G: ‘Dit is crimineel wanbeleid’Cabaretier zakt op podium in elkaar nadat ze grap maakt over boosterprikTop 500 Nederlandstalige Alternatieve MediaThierry Baudet: ‘Dit is het moment dat wij moeten zeggen: dit hele regime moet neer’De coronagrafieken van Kuipers ontrafeld: ‘Kijk, zo worden we dus continu belazerd’Hier moet je op letten bij het kopen van een opslagcontainer PartnerbijdragenArts over ‘briljant betoog’ Reiner Füllmich: ‘Nooit eerder zag ik een beter onderbouwd en deskundiger aanvalsplan’Coronasterftecijfers in 1 van de meest gevaccineerde landen breken alle records: ‘Wat is hier aan de hand?’Verpleegkundige trekt aan de bel: enorme stijging aantal miskramen onder geprikte vrouwenSelectie Nieuws uit de Top 500Arts-microbioloog haalt uit naar OMT-lid Marion Koopmans: ‘Meen je dit nou echt serieus?Beelden: Toeterend protestkonvooi truckers rijdt door Noord-Nederland – ‘Overweldigende stoet’Nieuwe Kamervragen over invloed World Economic Forum: ‘FVD gaat dit monster uit de kast trekken’VVD-afdeling keert zich af van coronapas: ‘Goed dat Rutte door eigen collega’s tot orde wordt geroepen’Het eerste covid-tribunaal gaat van start: ‘Eindelijk! Kijken!GoFundMe zet internet op stelten door inzamelingsactie voor vrijheidstruckers te beëindigenMariëlle Tweebeeke legt premier Rutte het vuur aan de schenen: ‘Ja, u zegt wel verschrikkelijk’Kijk: Vrijheidskonvooi Canadese truckers en boeren arriveert in TorontoMainstream media en overheid verdoezelen torenhoge sterftecijfers door coronavaccinsHoofd corona-afdeling grootste Israëlische ziekenhuis: ‘80% ernstige coronagevallen volledig gevaccineerd’Video GalleryTop 500 Alternatieve Media Nederland

Top 10 Creepiest & Most Dystopian Things Pushed By The World Economic Forum

0
()
 • Top 10 Creepiest & Most Dystopian Things Pushed By The World Economic Forum:

10 Public Talking Points:

 • 01: “Penetrating Governments”
 • 02: Controlling Minds Using Sound Waves
 • 03: Praising Massive Lockdowns
 • 04: Pills That Contain Microchips
 • 05: “Take a Peek at the Future”
 • 06: Pushing For a “Great (Dystopian) Reset
 • 07: “Recalibrating” Freedom of Speech
 • 08: Tracking Your Clothes
 • 09: “Smartphones will be in your body by 2030”
 • 10: “You’ll Own Nothing. And You’ll Be Happy.”

When one talks about the “global elite”, one usually refers to a small group of wealthy and powerful individuals who operate beyond national borders. Through various organizations, these non-elected individuals gather in semi-secrecy to decide policies they want to see applied on a global level.

The World Economic Forum (WEF) is smack dab in the middle of it all. Indeed, through its annual Davos meetings, the WEF attempts to legitimize and normalize its influence on the world’s democratic nations by having a panel of world leaders attending and speaking at the event.

A simple look at the list of attendees at these meetings reveals the organization’s incredible reach and influence. The biggest names in media, politics, business, science, technology, and finance are represented at the WEF.

According to mass media, the Davos meetings gather people to discuss issues such as “inequality, climate change, and international cooperation”. This simplistic description appears to be custom-made to cause the average citizen to yawn in boredom. But topics at the WEF go much further than “inequality”.

Throughout the years, people at the WEF have said some highly disturbing things, none of which garnered proper media attention. In fact, when one pieces together the topics championed by the WEF, an overarching theme emerges: The total control of humanity using media, science, and technology while reshaping democracies to form a global government.

If this sounds like a far-fetched conspiracy theory, keep reading. Here are the 10 most dystopian things that are being pushed by the WEF right now. This list sorted is in no particular order. Because they’re all equally crazy.

 • 01: “Penetrating Governments”

The least one can say is that Klaus Schwab, the founder and the head of the WEF is not a fan of democracy. In fact, he perceives it as an obstacle to a fully globalized world.

In the 2010 WEF report titled “Global Redesign”, Schwab postulates that a globalized world is best managed by a “self-selected coalition of multinational corporations, governments (including through the UN system), and select civil society organizations (CSOs)”. This is the exact opposite of a democracy.

He argued that governments are no longer “the overwhelmingly dominant actors on the world stage” and that “the time has come for a new stakeholder paradigm of international governance”. For this reason, the Transnational Institute (TNI)described the WEF as “a silent global coup d’état” to capture governance.

In 2017, at Harvard’s John F. Kennedy School of Government, Schwab blatantly admitted what is continually dismissed as a “conspiracy theory” by mass media: The WEF is “penetrating” governments around the world.


Schwab said:

“I have to say, when I mention now names, like Mrs. (Angela) Merkel and even Vladimir Putin, and so on, they all have been Young Global Leaders of the World Economic Forum. But what we are very proud of now is the young generation, like Prime Minister [Justin] Trudeau, the President of Argentina and so on.

We penetrate the cabinets. So yesterday I was at a reception for Prime Minister Trudeau and I know that half of his cabinet, or even more than half of his cabinet, are actually Young Global Leaders of the World Economic Forum. (…) It’s true in Argentina and it’s true in France, with the President – a Young Global Leader.”

In this outstanding talk, Schwab blatantly stated that Angela Merkel of Germany, Vladimir Putin of Russia, Justin Trudeau of Canada, and Emmanuel Macron of France were “groomed” by the WEF. He even adds that at least half of Canada’s cabinet consists of representatives sold to the WEF’s agenda. This is not a conspiracy theory. This is the absolute truth, confirmed by the head of the WEF himself.

 • 02: Controlling Minds Using Sound Waves

In 2018, one of the topics of discussion at the WEF was “Mind Control Using Sound Waves” (read my full article about it here). I did not alter this title for sensationalism, those are exactly the words used by the WEF.

This is the title of an actual article published on the WEF’s official website. It was deleted for obscure reasons, but it is still viewable in web archives. In the article, the technology is touted as a possible treatment for Parkinson’s and Alzheimer’s disease. However, the article also states that “it can cure you, it can get you addicted, and it can kill you”. It can also be used to completely control a person’s mind, remotely. The article states:

“I can see the day coming where a scientist will be able to control what a person sees in their mind’s eye, by sending the right waves to the right place in their brain. My guess is that most objections will be similar to those we hear today about subliminal messages in advertisements, only much more vehement.

This technology is not without its risks of misuse. It could be a revolutionary healthcare technology for the sick, or a perfect controlling tool with which the ruthless control the weak. This time though, the control would be literal.”

The conclusion of the article: Nobody can stop scientists from developing this technology. To prevent misuse, it should be regulated by organizations such as … the WEF. That’s convenient because some companies developing this technology are part of the WEF. Do you see where this is going?


Bourla says:

“FDA approved the first ‘electronic pill’, if I can call it like that. It is basically a biological chip that is in the tablet and, once you take the tablet, and it disolves into your stomach, it sends a signal that you took the tablet. So imagine the applications of that, the compliance. The insurance companies would know that the medicines that patients should take, they do take them. It is fascinating what happens in this field.”

Is this field truly fascinating? Or utterly dystopian? As Bourla himself said: Imagine the compliance. This kind of technology could easily open the door to all kinds of nefarious applications. Since then, COVID put Pfizer in a position of power never seen before for a pharmaceutical company.

Like Pfizer, the WEF is also using COVID to further its agenda.

 • 03: Praising Massive Lockdowns

In 2020 and 2021, cities around the world were subjected to massive and drastic lockdowns, causing job losses, suicides, drug overdoses, isolation, mental health issues, domestic abuse, bankruptcies, and homelessness. During this horrific period, children could not attend school for months and were essentially barred from interacting with other children. A slew of small and medium businesses was destroyed while large corporations strived.

Despite all of this, the WEF could not hide its love of drastic, life-destroying lockdowns. In fact, it released a video surrealistically called “Lockdowns are quietly improving cities around the world”. Here’s this piece of complete insanity.

 • 04: Pills That Contain Microchips

Once again, this title sounds like a far-fetched conspiracy theory cleverly worded for sensationalism. It is not. Here’s a video from the WEF’s 2018 meeting where Albert Bourla, the CEO of Pfizer, talks about pills that contain microchips.


The video states “Lockdowns significantly reduced human activity … leading to Earth’s quietest period in decades,” while showing dystopian images of empty cities and planes stuck on the ground.

Completely ignoring the immense human suffering caused by these lockdowns, the WEF considered it was all worth it because “carbon emissions were down 7% in 2020”.
When this thing was first posted, it garnered intense backlash. So the WEF deleted the video above and posted this tweet.

As you can see, despite deleting the video, the WEF kept praising lockdowns. That’s because the WEF would love to see “covidian” life become permanent.

 • 05: “Take a Peek at the Future”

Judging by comments on YouTube and social media, people absolutely hate videos created by the WEF. But they keep coming. Because they don’t care what you think. They just want to plant their seed of insanity into your mind. In a video titled “How our lives could soon look” (read my full article about it here), the WEF invites viewers to “take a peek at the future”. And it is BLEAK. It is all about making COVID life permanent.

The video is filled with masked people, purell dispensers, and QR codes. This is the future they want. Then, there’s this nugget of insanity.

No. Go away. The video proudly says:

“NASA has invented a system that can ID you from your heartbeat using a laser.”

As if that wasn’t enough, the video shows children stuck at home and being schooled through screens. The video ends by showing people wearing masks outside, like crazy people.

NONE. Go away.

 • 06: Pushing For a “Great (Dystopian) Reset

As stated above, the WEF perceives the pandemic as an “opportunity”. It is not only an opportunity to reshape our personal existence but to restructure the entire world structure according to its principles. The WEF calls it “the Great Reset”. To promote this Reset (that absolutely nobody wants) the WEF released a propaganda video (it really fits the definition of “propaganda”). Here it is in all of its insanity.

When I posted an article about this video in 2021, the comments were not yet turned off. And I took a screenshot of the top ones.

This short video manages to contain an incredible amount of subversive messages. It even ridiculizes “conspiracy theories” while, astoundingly, confirming these theories.

 • A screenshot from the video. Are you serious? The video also announced the “death of capitalism”.

Another surreal screenshot from the video. While capitalism is based on a self-regulating system of offer and demand, the Great Reset looks to redefine the way businesses are evaluated through new parameters. The main one: Compliance with the elite’s social and political agendas.

Towards the end, the narrator utters this enigmatic sentence:

“And that’s all about getting the right people in the right place at the right time”.

While the video doesn’t quite explain what this sentence actually means in real-life situations, its implications are rather chilling. Instead of allowing successful individuals and businesses to grow organically, the elite’s system would interfere to “get the right people at the right place at the right time”, in accordance with its agenda. In other words, the system would be rigged and compliance with a wider agenda would be mandatory in a new economy.

The video ends with a call to viewers to get involved. However, of course, you’re not actually invited to the WEF. In fact, they’re actually looking to “recalibrate” your freedom of speech.

 • 07: “Recalibrating” Freedom of Speech

An easy way to identify world leaders who are groomed by the WEF is through their incessant railing against free speech. They absolutely hate it and they’re constantly calling for the internet to be censored and highly regulated. At the 2022 Davos meeting, Australian “eSafety commissioner” Julie Inman Grant stated that we need a “recalibration of free speech”.


Grant said

“We are finding ourselves in a place where we have increasing polarization everywhere and everything feels binary when it doesn’t need to be. So I think we’re going to have to think about a recalibration of a whole range of human rights that are playing out online. You know, from freedom of speech to the freedom to be free from online violence.”

Here, Grant essentially calls for censorship. She even believes that freedom of speech as a human right should be “recalibrated” using “online violence” as an excuse. There is no such thing as “online violence”. They love to equate speech with violence. It is an extremely manipulative way of justifying China-style censorship.

Free speech is, in fact, binary. Either it exists or it doesn’t. And they clearly don’t want it to exist.

 • 08: Tracking Your Clothes

The WEF wants to control your clothes. And they’ve made a video about it. Did I mention that people absolutely hate WEF videos? Here’s another one that got people’s blood boiling.


Using the environment as an excuse (as usual), the WEF announced the coming of clothing laced with “digital passports” that can be traced at all times. Backed by Microsoft (of course), these garments will apparently flood the market by 2025.

According to the WEF, these chips will allow fashion brands to resell their clothes. I have no idea how that would work. The video makes sure NOT to mention that this technology would be a great way of tracking those who ditched their smartphones.
But ditching your smartphone might become … impossible.

 • 09: “Smartphones will be in your body by 2030”

At the 2022 Davos meeting, Nokia CEO Pekka Lundmark claimed that, by 2030, “smartphones will be implanted directly into the body.” This would coincide with the coming of 6G technology, which is expected to be launched by the end of the decade.


For years, this site has been documenting the elite’s incessant push for transhumanism, which is the merging of humans with machines. They’re looking to accelerate this transition by making things people cannot live without (such as smartphones) available in transhumanist form.

Are you noticing their creepy eagerness to insert things inside our bodies?

 • 10: “You’ll Own Nothing. And You’ll Be Happy.”

This is probably the most dystopian moment in WEF history. In 2016, Ida Auken, a Member of Parliament in Denmark said:

“Welcome to 2030. I own nothing, have no privacy, and life has never been better”.

The WEF loved that quote so much that it tweeted about it.

 • The WEF also created a video (that everybody absolutely hated) titled “8 Predictions for the World in 2030”. Here’s a screenshot.

The WEF loves to phrase its “predictions” in a non-conditional form, as if they’re an inevitability. But look at this smiling guy. He’s clearly happy. Thank you WEF! An article on the WEF’s website explains:

“I don’t own anything. I don’t own a car. I don’t own a house. I don’t own any appliances or any clothes,” writes Danish MP Ida Auken. Shopping is a distant memory in the city of 2030, whose inhabitants have cracked clean energy and borrow what they need on demand. It sounds utopian, until she mentions that her every move is tracked and outside the city live swathes of discontents, the ultimate vision of a society split in two.

In this dystopian future, there are no products you can own. Only “services” that are rented and delivered using drones. This system would make all humans completely dependent on WEF-controlled corporations for every single basic need. There would be absolutely no autonomy, no freedom, and no privacy. And you’ll be happy.

 • Honorable Mention: Individual carbon footprint tracker

At the 2022 Davos meeting, Alibaba Group president J. Michael Evans announced the development of an “individual carbon tracker”.

Once again, the WEF uses the environment to promote the micro-management of human behavior. Evans says that the tracker can monitor “where they’re traveling, how they’re traveling, what are they’re eating and what are they consuming on the platform”.

Notice that he used the pronoun “they” and not “we” because there is no way in hell he’s going to use that thing. Me neither.

 • In Conclusion

Upon reviewing this list, two common themes become obvious. The first theme is “penetration”. The WEF wants to penetrate governments using “Global Leaders” (aka Manchurian candidates). It also wants to penetrate our bodies through pills, microchips, and vaccines. It also wants to penetrate our minds using soundwaves, censorship, and propaganda.

The other theme is “control”. They want to control what we think, where we go, what we say, what we eat, and what we wear.

Do you know who agrees with the WEF? China. Censorship is widespread, a social credit system controls people’s behaviors and COVID is still used as an excuse for massive lockdowns and total population control. Not to mention the literal concentration camps. Despite all of this, Chinese officials are constantly present at WEF meetings. Why? Because China is basically a laboratory for the WEF’s policies.

With all of that being said, how can we counteract the WEF’s insanity? How can we vote them out if they were never voted in? A first step would be to elect – at all levels of government – representatives that want nothing to do with the WEF. If our elected officials treated the WEF as the rogue, illegitimate organization that it is, its influence would be greatly reduced.

Second, we can boycott every company that is part of the WEF. I realize this is easier said than done because many of these companies are virtual monopolies. However, if we stop giving them our money, they’ll stop using our money to poison our lives.

Then, they’ll own nothing. And we’ll all be happy.

See also:

WEF2022-Agenda2030

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

John Kuhles
Author: John Kuhles

Also known as ExomatrixTV + 22 back up channels since 2006 on YouTube 135,000+ subs on Suppressed News & Conspiracy Research producing Alternative Media since 1990. Founder of Exposure & Frontier Magazine. Producer Exposure Radio & TV Amsterdam. Last 10 years very active on ProjectAvalon.net Forum. Owner of WhyNotNews.eu Founder of Stop5G Fb Group & Stop5G.net

Translate »